CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. március 12., péntek 12:52


Az Ikva Rádió hírei


A MATÁV SC tájékoztatja a szurkolókat, hogy a megszokott helyeken megvásárolhatók a vendégbelépőjegyek a szombati megyei rangadóra. A Győri ETO FC és a Matáv FC Sopron közötti összecsapás 18 órakor kezdődik. A vendégszektorba szurkolói kártya nem szükséges.
Ugyanitt lehet jelentkezni a március 17-én (szerda) 17.30-kor kezdődő Vasas- Matáv FC Sopron Magyar Kupa negyeddöntőre induló szurkolói buszokra Indulás 13.30-kor a Sportcentrum Shell kút felőli oldalától. Szurkoljunk együtt csapatunk sikeréért. "Hajrá Sopron!"

Az Euroleasing-Orsi Sopron óriási küzdelemben kikapott a francia US Valenciennes otthonában a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, s így búcsúzott a sorozattól.
Az április 16. és 18. között sorra kerülő Final Four elődöntőjének párosítása: MiZo-Pécsi VSK , US Valenciennes, Brno (cseh), VBW Gdynia (lengyel) A helyszínről kedden határoz a nemzetközi szövetség

Molnár V. József magyarságkutató tart előadást városunkban, április 16-án. Aznap délelőtt fél tíztől 15.00 óráig az I. számú gyakorló óvodában gyakorlati bemutatóra majd megbeszélésre vár Molnár V.József minden érdeklődő pedagógust.