CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. március 19., péntek 14:16


Kitüntetésben részesült Jabronka Béla - Továbbra is sérült Okszana Zakaluzsnaja és Vajda Anna

Sporthírek


A Matáv Sopron összeállítása a Haladás ellen
: Hajdú-Grósz, Lambulics, Vasas, Hanák, Síra vagy Sifter, Bagoly, Fehér, Huszti-Tóth M., Balaskó, vagy Muzslay. Petőt egy meccsre eltiltották. A találkozót Bede Ferenc vezeti. Jegyárak: 300-1200 Ft.

Vasárnap délután, 14 órakor az Angeron SFAC-Csapod megyei III. Osztályú labdarúgó mérkőzés lesz, míg szombaton három órakor a Lövér körúti SVSE pályán SVSE- GySEV NB III-as meccset tekinthetik meg a szurkolók.

A soproni labdarúgó sportban végzett munkájáért kitüntetésben részesült Jabronka Béla, az SVSE labdarúgó szakosztályának vezetője.

A Soproni Ászok – SMAFC kosárlabda csapatában sérüléssel bajlódik Vilcinskas, így aztán szóba kerülhet Damir Pokrajac játéka is, az ötös pozícióban.
Háromnapos kiemelt utánpótlás teniszversenyt rendeznek az SVSE Lövér körúti teniszsátorban az Uniqua kupáért. A verseny pénteken 14, szombaton és vasárnap reggel 9 órakor kezdődnek.

Továbbra is sérült Okszana Zakaluzsnaja és Vajda Anna, a két hölgy közül, „Okszi” talán már játszik vasárnap a Diósgyőr ellen, addig Vajda Anna jelenleg még futni sem tud.

W.F.