CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. március 30., kedd 15:21


Területfejlesztési, egészségmegőrző, oktatási, kulturális, nyugdíjas szervezeteket támogató, mezőgazdasági, nemzetiségi, népfőiskolai, külkapcsolati, sport és környezetvédelmi alapra lehet pályázni

Megyei alapok 2004.

Megyei alapok 2004.

Közzéteszi 2004. évi pályázati felhívásait a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés.
Firtl Mátyás, a megyei közgyűlés általános alelnöke sajtótájékoztató keretében, a médiumok munkatársainak segítségét kérve hívta fel a nyilvánosság figyelmét a pályázatra.
Az alelnök elmondta, hogy a megyei testület hagyományos pályázatait az idei évben 11 nagy témakörben hirdeti meg. A felosztható összeg 24,2 millió forint.

A pályázható alapok a következők:
területfejlesztési, egészségmegőrző, oktatási, kulturális, nyugdíjas szervezeteket támogató, mezőgazdasági, nemzetiségi, népfőiskolai, külkapcsolati, sport és környezetvédelmi alap.

A felosztható keretösszeg témánként változik: 500 ezer forinttól 6,2 millió Ft-ig.
Firtl Mátyás elmondta, hogy a felhívás a megyei napilap március 31-i, szerdai számában jelenik meg, illetve megtalálható és adatlappal együtt letölthető a megyei önkormányzat honlapjáról, a www.gymsmo.hu címről.
Olvasóink természetesen a cyberpress oldalain is hamarosan megtalálják a pályázati anyagot.
Minden egyes témát a hivatal szakreferensei koordinálnak, így további kérdésekkel bártan lehet hozzájuk fordulni. A pályamunkák beérkezési határideje egységesen április 30.

P. Z.