CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. március 30., kedd 23:33


Marosi Antal: Így volt! és 'Ez van' Irakból- Ügyes kezek- kézműves foglalkozás- Kastélyok, várak, kúriák: könyvbemutató- Molnár Ferenc: A hattyú - 'Felnőttképzés, mint a vidékfejlesztés eszköze'

Hírek, események

Marosi Antal: Így volt! 2004. április elsején 18.00 órakor a Széchenyi István Városi Könyvtárban (Sopron, Pócsi u. 25.) tartják Marosi Antal: Így volt! című riportkönyvének bemutatóját. A riportkönyv Irakról, az életről szól a háború árnyékában, s nem a háborúról.
A könyv a helyszínen megvásárolható. Ára: 2000 Ft.

"Ez van" - riportfotók Irakból "Ez van" címmel a könyvbemutatóval együtt  fotókiállítás nyílik az Irakból való fotókból, egyidejűleg  a hasonló című fotóalbum bemutatásával. Az albumot a szerző: Marosi Antal ajánlja az érdeklődőknek. Az est vendége Deák Péter katonapolitikai szakértő. Helye: Széchenyi István Városi Könyvtár (Pócsi u. 25.)
A kiállítás megtekinthető: április 17-ig a könyvtár nyitvatartási idejében

Ügyes kezek- kézműves foglalkozás  2004. április 1-jén, csütörtökön, 15:30 órakor Ügyes kezek - készülődés a húsvéti ünnepekre - kézműves foglalkozást tartanak a Széchenyi István Városi Könyvtárban, a Sopron, Pócsi u. 25. szám alatt.
 

Kastélyok, várak, kúriák

Kapcsolódó cikk:
Kastélyok, várak, kúriák

Molnár Ferenc: A hattyú  2004. április 1-jén, csütörtökön, 18:00 órakor Molnár Ferenc: A hattyú című  vígjátékának Ifjúsági "C" bérletes előadását láthatják a soproni Petőfi Színházban. Rendező: Korcsmáros György.

"Felnőttképzés, mint a vidékfejlesztés eszköze"  Szabó Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke is részt vesz azon a regionális találkozón, melyet március 31-én délután (14.30 óra) a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában szerveznek. A rendezvény témája a 2004 februárjában lezárult, három éves "ADORE - Felnőttképzés, mint a vidékfejlesztés eszköze" elnevezésű finn-osztrák-magyar projekt, melyben a csornai Csukás iskola külföldi oktatási intézmények partnereként vett részt.
Dr. Kristóf János igazgató arról tájékoztatott, hogy a projekt kezdetekor kitűzött célokat sikerült teljesíteniük, melyhez nagyban hozzájárult a Rábaközi települések polgármestereinek, a falugazdászok, gazdakörök, népfőiskolák és egyéb civil szervezetek támogatása. A szerdai találkozó keretében az értékelésen és a jövőbeni együttműködés kereteinek megvitatásán túl a projektről készült CD bemutatására is sor kerül.