CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. április 01., csütörtök 13:20


Az eTel Magyarország adománya a gyõri édesanyáknak

Internet, eDSL szolgáltatás adományozott a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaságnak

Az eTel Magyarország adománya a gyõri édesanyáknak

Budapest, 2004. április 1. – Az eTel Magyarország ingyenes szélessávú Internet hozzáférést, eDSL szolgáltatást adományozott a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaságnak. „Az eTel által biztosított nagysebességû Internet elérés lehetõvé teszi, hogy a világháló használatával szakértõink nemzetközi vizsgálatok releváns eredményeivel ismerkedhessenek meg, de ami ennél is fontosabb, online összeköttetésbe kerülünk a hozzánk fordulókkal, és mûködõ szakmai fórumunk is elérhetõbbé válik” – számolt be Dr. Bödecs Péter, a társaság elnöke.

Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság két éve közhasznú szervezetként mûködik, 1996 óta végzi tevékenységét a nemzetközi társaság (ISPPM) magyar tagjaként. Szakmai munkájuk elsõsorban a szülészet, a magzattal és az újszülöttel foglalkozó szakmák és a pszichológia átfedési területén jelentõs hiányt pótol. Felöleli a magzati és újszülöttkori mentális és pszichés fejlõdésrõl, a szülési és születési élmények személyiségformáló hatásáról szóló kutatásokat, valamint a korai anya-gyermek kapcsolat kialakulásának és zavarainak témakörét. A társaság szakmai napokat és kongresszusokat rendez szakterületén.

Az eTel Magyarország érzékenyen reagál a társadalom, elsõsorban az egészségügy és a kulturális élet problémáira. Korábban a Szent Márton  Gyermekmentõszolgálat Közhasznú Alapítványnak adományozott ingyenes szolgáltatást.
H.D.