CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. április 06., kedd 15:56


Determin – Szuperinfó 24 órás úszónap

Determin – Szuperinfó 24 órás úszónap
2004. április 24-25-én rendezik meg a 24 órás Úszónapot a soproni Lővér Uszodában

    A Soproni Szuperinfó 13. alkalommal rendezi meg 2004. április 24-25-én a 24 órás Úszónapot a soproni Lővér Uszodában. A rendezvény az országban egyedülálló és évről-évre mind nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csak Sopronból és környékéről,  hanem az ország távolabbi részéről is indulnak csapatok a versenyen.
    A szupermaratoni úszóversenynek számos támogatója van.
    A Start-jel április 24-én 12 órakor hangzik el, a verseny  25-én 12 órakor fejeződik be.
    A szervezőktől kapott információ szerint a csapatok jóval a jelentkezési határidő előtt  már lefoglalták mind a 16 úszósávot, valamint  tizenhetediknek ismét jelentkeztek a búvárok, akik az úszók alatt róják majd saját útjukat.

    Az első díjat a legtöbb hosszt úszó csapat nyeri.
    Családok, ismerősök, jó barátok, iskolatársak, ifjak, középkorúak és idősek egyaránt találhatók a csapat tagjai között, az induló 17 csapaton és a szervezőkön kívül pedig, több ezer néző, drukkoló, bulizni vágyó is betölti a lelátókat, ahonnan biztatják a csapatokat, játszanak és élvezik a programokat.
    A non-stop úszás alatt folyamatosan különböző társulatok szórakoztatják a nézőket és az éppen nem úszókat. Fellépnek a Juice zenekar, a Soproni Ütősök, a Juventus Koncert és Fúvószenekar, a Jazz Dance Academy és az MRL Táncklub és a Habakuk Bábszínház. Különösen érdekes lesz a Soproni Kamikaze Kyokushin Karate Klub és a Soproni Budo Klub japán harcművészeti bemutatója és lesznek csoportos játékok.

    Ebben az évben a rendezvény jelszava: SZURKOLJ AZ ÚSZÓKNAK, HOGY ADHASSUNK! Minden leúszott hossz 3 Ft-ot ér, amelyet a Halmozottan Sérült Gyermekek Alapítványa részére ajánlott fel a Kisalföld napilap kiadója.

    A belépés ingyenes, sok szeretettel várják a rendezők az érdeklődőket, családokat és mindazokat, akik egy vidám hétvégét akarnak eltölteni a soproni Lővér Uszodában.


Úszónap történet, nevezők, szervezők, infók, képgaléria az

Úszónap
 

oldalon