CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. április 07., szerda 21:09


Gundel Károly Nemzetközi Gasztronómiai Verseny: soproni siker- A Soproni Egészségügyi Alapítvány adománya- XI. Országos Ingatlankezelési Konferencia- Szakmapolitikai Fórum

Hírek, események

Gundel Károly Nemzetközi Gasztronómiai Verseny: soproni siker Első helyzést ért el a Soproni Vendéglátó Szakközépiskola csapata a Budapesten rendezett Gundel Károly Nemzetközi Gasztronómiai Versenyen. A soproni négytagú csapat két különdíjat is kapott a legjobb tájjelegű levesért és a vendég előtti élőmunkáért.

A Soproni Egészségügyi Alapítvány adománya  Hétszázezer forint értékben, öt számítógépet és szkennert ajándékozott a Soproni Egészségügyi Alapítvány a soproni Erzsébet-kórháznak. Az ajándékot az alapítvány képviseletében Dr. Szilágyiné Dr. Zsuzsanna adta át Dr. baranyai tibor főigazgató-főorvosnak.

XI. Országos Ingatlankezelési Konferencia 2004. április 8-án, a Hotel Sziesztában tartják a XI. Országos Ingatlankezelési Konferenciát, amelynek ünnepélyes megnyitóján részt vesz Walter Dezső polgármester és Dr. Németh Miklós, a Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetségének főtitkára.

Szakmapolitikai Fórum 2004. április 9-én, Szakmapolitikai Fórumot rendeznek a Városházán (Sopron, Fő tér 1.) a díszteremben. A fórum a MAGYISZ Győr-Moson-Sopron Megyei Önálló Szervezet rendezésében jön létre.