CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Kereskedelmi és Iparkamara

2004. április 12., hétfő 19:38


Megalakult a Pályázatírók Klubja Sopronban

Megalakult a Pályázatírók Klubja Sopronban

    A Kereskedelmi és Iparkamara április 8-án találkozót szervezett a soproni régióban dolgozó pályázatírók, projektmenedzserek és üzleti tanácsadók számára.
    A találkozó összehívását egyrészt pályázatírással, üzleti tanácsadással foglalkozók igénye, másrészt a pályázatkészítők iránti nagy kereslet ösztönözte. A jelenlévők igen hamar megegyeztek abban, hogy létrehozzák a Pályázatírók Klubját és rögtön javaslatot tettek a szakmai klub feladatára és programjára.

A pályázatíráshoz és pályázatmenedzseléshez egyaránt segítséget kíván nyújtani a kamara pályázatírókat tömörítő klubja

    A gazdasági szakemberek fontosnak tartották, hogy ez a kamarai szerveződés segítse a tapasztalatok összegyűjtését és kicserélését, a tagok továbbképzését, népszerűsítését és érdekeik védelmét. A közös álláspontok között szerepelt az is, hogy a pályázatírással és a pályázó vállalkozásokkal való foglalkozás nagy felkészültséget igénylő, önálló szakma, amely a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni.

    A jelenlévők hangsúlyozták, hogy a szakma tevékenysége megkívánja a vállalkozásokkal való foglalkozás során a korrekt, tisztességes hozzáállást.
    A klub tagjai végül megválasztották az elnöknek dr. Ulreich Józsefet, aki a kamara pályázati tanácsadója és koordinátora, és kitűzték a következő találkozó időpontját: május 6-át.

K.J.