CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. április 15., csütörtök 00:52


Április 30- május 2 között

Családi Majális a Lővér Campingben

Családi Majális a Lővér Campingben
Április 30- május 2 között

    Ágota Ferenc az MSZOSZ Sorproni Szervezetének elnöke tartott sajtótájékoztatót, amelyen ismertette a Helyi Édekegyeztető Tanácsban a munkavállalókat képviselő szakszervezetek és a Lővér Camping 2004. május 1. alkalmából szervezett három napos Családi Majálisának programját.
    ,,A szervezők célja Május elseje méltó megünneplése." - mondta Ágota Ferenc, aki hármas évfordulóként aposztrofálta az idei rendezvényt: 11. évfordulóját ünneplik annak, hogy a Lővér Campingben kerül megrendezésre az esemény, világviszonylatban a 114. Május elsejei ünnep lesz az idei, ugyanakkor azz az EU-csatlakozás időpontja is különlegessé teszi.
    Ágta Ferenc utalt arra, hogy az EU csatlakozást követően kemény munka vár a szakszervezetekre, elsősorban ami a bérek felzárkóztatását illeti, ugyanakkor rámutatot arra is, hogy a munkavállalók egységére lesz szükség az EU-csatlakozást követő időszak érdekérvényesítésében.
    A továbbiakban az elnök ismertette az április 30 és május 2. között megrendezendő camping-beli majális részletes programját, amely ,,a központi ünnepségekhez igazodva" fő műsorszámait vasárnapra, május másodikára tervezi.
    Ízelítő a programból, amit a Programajánlóban részletesen is megtalálnak: Többek között fellépnek a Tequila, Romantic, Big Mause Band, Manhattan, Flört együttesek, Somló Tamás, Auth Csilla, Fekete Pákó, Szandi. Lesz vidámpark, tűzijáték, helikopteres sétarepülés. Vasárnap 10.30 órakor Kránitz László MSZP-s országgyűlési képviselő mond köszöntőt.

T.É.