CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. április 27., kedd 13:53


Útlezárások az EU-s rendezvényekre való tekintettel

Április 30-május 1.: Sopron Belvárosában – Széchenyi tér, Fő tér környéke – gyalogosan, vagy kerékpárral közlekedjenek.

Útlezárások az EU-s rendezvényekre való tekintettel

Sopron Megyei Jogú Város Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozását rendkívül változatos rendezvénysorozattal ünnepli, melyhez kérjük Sopron város lakosságát, hogy az alábbiakat vegyék figyelembe, és segítség a rendezvény akadálymentes lebonyolítását.

Útlezárások időpontja, helye:

2004. április 29. 12.00 órától május 01. 24.00 óráig
a Városház utcai parkoló Fő tér felöli része le lesz zárva. Behajtani csak az arra a napra kiadott különleges engedéllyel lehet (fellépők, meghívottak, protokoll-vendégek).

2004. április 30. - május 01. 24.00 óráig
a Városház utcai parkoló teljes egészében le lesz zárva.
13.30 órától az Előkapu, a Tűztorony alatt lévő átjáró egészen a Fő térig le lesz zárva, még a gyalogos forgalom elől is!

2004. április 30. 23.30-tól a Fő tér teljes környéke a tűzijáték ideje alatt az autók elől le lesz zárva. Biztonsági okokból még az engedéllyel rendelkezők sem hajthatnak be! A Fő tér a Fórum, valamint a Lenck átjárón közelíthető meg!

A Széchenyi téren, a Sláger Rádió látványstúdiójának felállítása miatt fokozott figyelmet kérünk!

Arra kérjük továbbá a lakosságot, hogy amennyiben lehetséges, a rendezvények látogatása céljából, a belvárosban gyalogosan, vagy kerékpárral közlekedjenek (Széchenyi tér, Fő tér környéke).

Köszönjük megértésüket, mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok, az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

 Kalmár István
alpolgármester