CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Diákélet - diákszáj

2004. április 28., szerda 13:04


Hírek a Fáy András Gazdasági Szakközépiskolából

Hírek a Fáy András Gazdasági Szakközépiskolából

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny helyezettjei A 2003/2004. tanév Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének döntőjét a közelmúltban Debrecenben rendezték meg. A budapesti elődöntő eredményei alapján a postai forgalomellátó szak tanulói közül 13 fő jutott be a döntőbe.
Ebből 5 fő a soproni Fáy András Gazdasági Szakközépiskola 13. D osztályos tanulója.
A sok éves hagyományra visszatekintő megmérettetésen a versenyzőknek elméleti és gyakorlati tudásukról kellett számot adniuk. A feladatok megoldása a szakmai
összefüggések ismeretét, kreativitást és megfelelő szakmai gondolkodást igényelt.
Az országos versenyen 1. helyezést ért el Kocsis Attila,  2. lett Oláh Gabriella. Nándorhegyi Andrea a 10., Rabi Zsuzsanna a 11., Király Marietta a 12. helyezésnek örülhetett.
A kiemelkedő eredményt elért diákok szakirányú továbbtanulás esetén mentesülnek a felvételi vizsga alól. Külön öröm, hogy a győztesnek járó
vándorserleget is a Fáy András Gazdasági Szakközépiskola 13. D osztályos tanulói hozták el.
Felkészítő tanáraik: Kasztnerné Kósa Julianna, Lugosiné Tálos Zsófia, Szabóné Horváth Márta és Szász Lajos. Gratulálunk!



Fáy-érettségi felkészítő indul Fáy András Gazdasági Szakközépiskola az előző tanév pozitív tapasztalatai alapján a 2004/2005-ös tanévben is beindítja a szakiskolát végzett diákok számára az érettségire való felkészítő nappali tagozatos képzést. A részletekről érdeklődni az iskola titkárságán, az 510 092-es számon lehet.