CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. május 11., kedd 10:18


Cséren épülhet meg a hulladéklerakó- Zeneiskolai felvételi- Fogyasztóvédemi fórum a kamarában- Mészáros Ferenc: Sólyomhimnusz: könyvbemutató

Hírek, események

Cséren épülhet meg a hulladéklerakó Sopronban a tegnap aláírták azt a szerződést, amely értelmében a térségi hulladéklerakó Cséren épülhet meg. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a térségi hulladéklerakodási konzociumban résztvevő települések – Sorpn, Fertőrkos, Harka, Kópháza – hulladéklerakója megépülhessen. Csér lakoságának többsége népszavazáson döntött a hulladéklerakó mellett, a megállapodást, ameyl értelmében Sopron fizet Csérnek, utat épít, az ott élőket foglalkoztatja, a községet rendbe tatja, Walter Dezső, Sopron, és Várallyai István, Csér polgármestere írták alá Sopronban.

Zeneiskolai felvételi A Horváth József Művészeti Iskolában felvételi alkalmssági meghallgatást tartanak május 12-én, szerdán 15.00-18.00 óra között.

Fogyasztóvédemi fórum a kamarában Sopron Városi Kereskedelmi és Iparkamarája (Sopron Deák tér 14.) fogyasztóvédelmi fórumot szervez a kereskedelemben és vendéglátásban dolgozónak május 12-én, szerdán, 16.00 órakor. Előadó: Simon István, a megyei Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet vezetője és Horváth László, a megyei fogyasztóvédelmi egyesület elnöke.

Mészáros Ferenc: Sólyomhimnusz A Soproni Erdélyi Kör szervezésében Mészáros Ferenc: Sólyomhimnusz című verseskötetének bemutatóját tartják az Erdélyi Házban (Sopron, Fövényverem u. 15.). A szerző beszélgetőtársa:
Tóth Éva a cyberpress.sopron.hu felelős szerkesztője
Közreműködik: Tóth András versmondó.