CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. május 17., hétfő 20:40


Ipartestületi küldöttgyűlés kitüntetettekkel

Ipartestületi küldöttgyűlés kitüntetettekkel

    A Sopron és Vidéke Ipartestület 2004. május 14-én a soproni Városházán tartotta küldöttgyűlését, amelyen résztvett Szűcs György, az IPOSZ elnöke.

    A küldöttgyűlésen beszámoló hangzott el az elmúlt évi munkáról, továbbá a felügyelőbizottság értékelő beszámolójára is sor került. Az idei év költségvetése és munkaterve szintén szerepelt az ipartestületi küldöttgyűlés napirendi pontjai között, amelyet a jelenlévők egyöntetűen elfogadtak.

    Több ipartestületi tag részesült kitüntetésben.

    Örökös tag lett  id. Hirschler Vilmos  üvegező mester
    Aranykoszorús oklevelet kapott:   Gréczi József  víz-, gáz-,központifűtés szerelő mester és Kollmann Vidor  fényképész mester.
    Ezüstkoszorús oklevelet kapott  Bakk Erzsébet fodrász mester és Lapicz József  autószerelő mester.
    25 éves ezüstgyűrű és oklevél kitüntetésben részesült: Brasch Károly  autószerelő mester,  Hirschler Vilmos  üvegező mester,  Horváth Árpádné kötő kisiparos,     Pataki Gabriella  ajándéktárgy-készítő,  Zámbó Gyula ács-állványozó mester.
    Szobafestő, mázoló és tapétázó Országos Szakmai Versenyen Várallyay Béla szobafestő mester két tanulója Várallyay Zoltán és Várallyay Gábor kitűnő helyezést értek el, amiért ipartestületi elismerésben részesültek.
 

 
 

M. Gy.