CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: EU

2004. május 18., kedd 09:31


Tájékoztatási megállapodás a pártokkal

EU parlamenti választások

Tájékoztatási megállapodás a pártokkal

Az Európai Parlament 2004. évi képviselőválasztására listát állított pártok helyi képviselőit a hirdetési lehetőségek megbeszélésére hívta meg 2004. május 17-ére a Polgármesteri Hivatal (Sopron, Fő tér 1.)  I. emeleti kistermébe Dr. Galambos György jegyző.


Dr. Galambos György jegyző  és Dr. Becher Rezső irodavezető

A  megbeszélésen a már listát állított pártok közül a FIDESZ, MDF, MIÉP és az MSZP képviselői vettek részt. Dr. Becher Rezső a Választási Iroda részéről tájékoztatta a jelenlévőket a választási plakátok és hirdetések elhelyezési lehetőségeiről, a felületek igénybe vételéről  és arról, hogy az önkormányzat 36 helyszínen biztosít egy-egy A betű alakú hirdető táblát a pártok részére. Ezután kisorsolták az egyes helyszíneken elhelyezendő táblák sorrendjét.
 

  

A  plakátolási rend  és a tisztaság megőrzése érdekében a jelenlévők az előző választásokhoz hasonlóan megállapodást írtak alá. Dr Becher Rezső tájékoztatott arról, hogy a megbeszélésről távol maradó, listát állított pártok csatlakozhatnak a megállapodáshoz a már meghatározott feltételekkel.

tsz