CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. június 06., vasárnap 22:00


Ünnepi Könyvhét Sopronban:hétfőn és kedden író-olvasó találkozók- Balassi-titkok nyomában: a Soproni Kálvin Körben- Tudomány és kereszténység: ellentmondás vagy szintézis? előadás a MTESZ- székházban

Események, programok

Ünnepi Könyvhét Sopronban: hétfőn és kedden író-olvasó találkozók 2004. június 7-én,  hétfőn, 18:00 órakor Büki Attila költő, festő, újságíró Félvilág című könyvének bemutatóját tartják a Széchenyi István Városi Könyvtárban, (Sopron, Pócsi u. 25.). A kötete és az írót bemutatja Pósa Zoltán József Attila-díjas író, a Magyar Nemzet főmunkatársa. 

2004. június 8-án, kedden, 18:00 órakor Ács Gábor író, irodalomtörténész, "Szól a kakas már..." című kötetét és a Bábel Kiadó ünnepi könyvheti kiadványait mutatja be a Széchenyi István Városi Könyvtárban.

Balassi-titkok nyomában A Soproni Kálvin Kör szervezésében 2004. június 7-én, hétfőn, 18.00 órakor a Soproni Református gyülekezet termében (Sopron, Deák tér 2.) Tóth Péter, főiskolai tanár (Szombathely) Balassi-titkok nyomában címmel tart előadást.

Tudomány és kereszténység: ellentmondás vagy szintézis? 2004. június 7-én, hétfőn, 18:00 órakor Tudomány és kereszténység: ellentmondás vagy szintézis? - A világhírű tudósok közreműködésével tartott előadássorozat keretében.