CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. június 07., hétfő 00:33


A Széchenyi tér, az Erzsébet utca, a Mátyás király u., továbbá a Mátyás Király utca Deák tér és Kisfaludy utca közötti szakasza változik

Forgalmi rend változása, útlezárás kedden és szerdán

Forgalmi rend változása,  útlezárás kedden és szerdán
2004. június 8-án, kedden a politikai nagygyûlés ideje alatt a Széchenyi tér forgalmi rendje a következõképpen alakul:
16.00-20.00 óráig a Széchenyi tér északi oldalt lezárják az Entzbrudertõl a Liszt Ferenc Konferencia Központig. Ezen idõben a Mátyás király utca balra, a térre forduló sávja szintén le lesz zárva.
17.30-19.00 óra között a tér teljesen elzárt a forgalomtól, közlekedni csak a Mátyás király utcán és az Erzsébet utcán lehet. Ez idõ alatt szintén le lesz zárva az Erzsébet utca balra, térre forduló sávja.
 

Útkarbantartás miatt 2004. június 9-én 10.00-11.00 óra között lezárják a Mátyás Király utca Deák tér és Kisfaludy utca közötti szakaszát.
A Széchenyi térre menõ forgalom kerülõ útja: A Deák tér Csengery utca felöli oldalának Mátyás király utca- Arany János utca közötti szakasza ez idõtartalomra kétirányú lesz, így a forgalom a Deák térrõl az Arany János utcára terelõdik, ahonnan a Kisfaludy utcáról visszatérhet a Mátyás király utcára.
A Deák tér Széchenyi tér felöli oldalának Lenkey utca- Mátyás király utca közötti szakasza ezen idõ alatt zsákutca lesz.
 

(Városházi sajtóinformáció)