CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2004. június 11., péntek 18:39


VOLT jegy van!

VOLT jegy van!

VOLT Fesztivál július 8-9-10: Idén tizenkettedik alkalommal, július 7-én nyitja meg kapuit az egyik legnagyobb hagyományokra visszatekintő ifjúsági, multikulturális rendezvény, a VOLT Fesztivál.

Már egy hónappal a jeles rendezvény előtt, június 9-től elindul az elővételes jegyeladás, így napijegyhez mostantól még 500 forinttal olcsóbban (a helyszíni 3500 Ft helyett 3000-ért), a háromnapos bérlethez 1600 Ft-tal olcsóbban (a helyszíni 8500 Ft helyett mindössze 6900 Ft-ért) juthat hozzá a VOLT-rajongó közönség.

Mindezekért 10 programhelyszínen - a három napon át - 150 zenekar és dj, a hazai zenei élet krémje és külföldi sztárvendégek valamint kempingezési lehetőség a hozzátartozó szolgáltatásokkal, sportprogramok, filmek és előadások várják a látogatókat.

Természetesen online jegyrendelés is “üzemel”: a www.sziget.hu/volt oldalon rendelhetik meg az érdeklődők jegyeiket.

Egy év eleji, reprezentatív felmérés szerint a VOLT Fesztivál rendkívül elfogadott a soproniak körében. Mindemellett a VOLT, amelyet a Magyar Turizmus Rt. “Kiemelt kulturális esemény”-ként jegyez, országosan is a legjelentősebb események közé tartozik. 2003-ban 25.000-en vettek részt a VOLT-on, a jelenlévők 70%-a az ország más régióiból látogatott Sopronba. Úgy tűnik, igaznak bizonyult a VOLT Fesztivál szlogenje: “Mindenütt jó, de legjobb Sopron!”.

Az idei évben jelentős reklámkampány kíséri a VOLT Fesztivált Ausztriában és Szlovákiában. A szervezők több száz vendég részvételére számítanak a környező országokból.

Néhány jegyelővételi hely:

SOPRON: Demmer Teaház – VOLT INFÓ BÁZIS / Széchenyi téri VOLT Stand / Deep / Hangár / Premier Center / Top X Videótéka / Lang & Főző Szalon / Színház és Fesztiváliroda / KO könyv-zene-film áruház
GYŐR: Bahia / HÍD Ifjúsági Iroda
KAPUVÁR: Shop Stop Pizzéria
CSORNA: Oxi-Boxi Pizzéria és Zeneklub
SZOMBATHELY: KO könyv-zene-film áruház, Ifjúsági Iroda
VESZPRÉM: Eszpresszó Mozi / Baraka
BUDAPEST: Nyugati téri VOLT Stand és az ismert irodákban
PÉCS: Pécsi Est Szerkesztőség
DUNAÚJVÁROS: Bahia
KŐSZEG: KO könyv-zene-film áruház
MOSONMAGYARÓVÁR: Bahia
ZALAEGERSZEG: Ifjúsági Iroda / Tattoo Scarface

 V. V.