CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szomszédvár - Régió

2004. jĂşnius 15., kedd 14:18


Komlósi Gábort az asztalhoz szólították


Kupák és szerződés-megújítás

Komlósi Gábort az asztalhoz szólították


Dr. Ormai László, a KSH Sportklub ügyvezető elnöke mondta ma délelőtt Budapesten, a Központi Statisztikai Hivatal első emeleti dísztermében: "Szerencsés helyzetben vagyok, mert az évzáró összejövetelek előtt soha nem kell idegeskednem, hogyan magyarázzam meg, miért nem nyertünk. Ez alól az edzők, a játékosok mindig felmentenek." (Tudniillik: nyernek - a szerk.)

Az asztal pedig, ahová - amint a címben jeleztem - Komlósi Gábort az esemény megkezdése előtt kiszólították, hogy ő is foglaljon helyet az esemény jeles személyiségei között, azt a célt is szolgálta, hogy okmány aláírása történjen meg rajta. A Hewlett-Packard cég több, mint tíz éve támogatója a sportklub asztalitenisz szakosztályának, most megújította a szponzori együttműködési szerződést. Komlósi Gábor ezt követően kapott szót, és a magával hozott, díszcsomagolásba burkolt, kunkorodó szalagocskával átkötött valamit kibontogatván egy különleges pingpongütőt adott át a sportvezetésnek. Egyik oldala arany - rajta az aranyérmet szerzett sportolók neveivel, másik oldala ezüst: az ezüstérmesek felsorolásával. "Az a jó bíró, akit nem lehet észrevenni" - mondta a neves sportújságíró, azzal folytatva, hogy a HP mint szponzor ilyen. Nem hivalkodó, de biztosan lehet rá számítani. Márpedig nagy fába vágta a fejszéjét a sportklub: 22 év után ('82-ben volt az asztalitenisz felnőtt EB Budapesten) ismét világversenyt rendeznek - július 16-25. között Budapest ad otthont az Asztalitenisz Ifjúsági és Serdülő Európabajnokságnak.

Akik ma a csokrokat, a kupákat ünnepélyesen átvették a 2003-2004-es sportévben nyújtott kimagasló teljesítményükért, közöttük ott voltak azok a vékony, megilletődött serdülő, valamint a már felnőttes alkatú, határozott fellépésű ifjú leányok, akik ez évben tovább öregbítették a szakosztály és a sportklub jó hírnevét, és nyilvánvalóan résztvevői lesznek a júliusi versenynek is. A többiekkel együtt megtapsoltuk az ifjúként máris igen neves Póta Georginát - 2003 legjobb európai játékosát(!) -, valamint az idei olimpia résztvevőjét: Fazekas Mártát.



A kép forrása: vic.mkm.sulinet.hu/matek

Sebők Lili