CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2004. jĂşlius 07., szerda 19:13


Augusztusban Sziget

Sziget Fesztivál 2004

A Sziget Fesztivál jó szokását megtartva, idén is augusztus elején várja a szórakozni vágyókat. Nem kevesebb, mint tizenkettedik éve már.

Augusztus 4-től 11-ig idén is vár mindenkit a Sziget Fesztivál. Ha ebben az időpontban tartanánk a családi nyaralást, esküvőt, miegymást, intézkedjünk gyorsan, még nem késő, és tegyük szabaddá ezt az egy hetet! 12 év több mint elegendő bármifajta függőség kialakulásához, aki pedig korábban volt már Szigeten, a név hallatán is lázba jön – elég felidézni néhány önfeledt, hosszúra nyúlt estét, néhány pörgős éjszakát, néhány barátokkal együt áttombolt koncert hangulát, és biztosan tudjuk a választ: ott a helyünk.

Ha a szemünk a programfüzetre téved, magunk is beláthatjuk rögtön, hogy az év legnagyobb ballépése lenne bármi mással tölteni ezt a hetet! Csak néhány a nagy nevek közül: Busta Rhymes, Faithless, Paul Oakenfold, Jeff Mills, Bloodhound Gang, Cannibal Corpse, vagy a Kispál és a Borz, Anima, Tankcsapda és még nagyon sokan mások! A szervezők minden egyes napra legalább tíz nagyhírű sztárt ígérnek. Nem hangzik rosszul.

A Nap a Sziget kedvéért idén sem fog már délben lenyugodni, csak hogy korábban kezdődjenek az éjszakák, de egyet sem kell félnünk, a millió nappali program a délutánokat gyorsan elmúlatja: szórakozva tanulhatunk, új világok nyilhatnak meg előttünk, távoli kultúrák megismerésével tölthetjük időnk, jógázhatunk, táncolhatunk, színi előadásokat nézegethetünk, sírhatunk, nevethetünk, vagy ha úgy tetszik, a sátrunkban pihenhetünk.

Már egy hónap sincs hátra, és elkezdődik a Fesztivál. De hogy addig se éljünk hiába, a VOLT Fesztivál és a Balaton addig is ránk vár, augusztus elején pedig nyomás: tudod hova!

Gludovátz Gábor