CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. július 08., csütörtök 16:04


Matáv FC Sopron – Admira 0-2 - Ma temetik Hauer Antalt

Sporthírek


Gondok a Matáv FC Sopronnál: Sifter húzódással bajlódik, Horváth András bokája gipszben. Miliente jelenleg Portugáliában, Tóth Mihály Koreában igyekszik szerzõdést kapni, Pintér Zoltán Ciprusra készül.

Matáv FC Sopron – Admira 0-2 (0-1)
Sopron, 300 nézõ
Matáv FC Sopron: Horváth T. (Sánta) - Horváth L. (Burkus), Petõ Z. (Jäger), Bagoly, Hanák - Fehér Z. Lazic (Varga A.), Balaskó -Földházi (Csikós) Sira, Szabó O. (Szalai T.)
Gsz.: Kovacevic 13., Iwan 56.
Az osztrákok elõbbre tartanak a felkészülésben, s lényegesebben gyorsabban futballoztak. Híreink szerint Tóth Mihály visszatér a Matáv FC-hoz. A szerdai mérkõzésen mutatkozott be a Brassóból érkezett, fiatal kapus Sánta András. Õt Hannich Péter hozta Sopronban.
A Szombathelyrõl érkezett Jáger Sándort is tesztelik az elkövetkezõ mérkõzéseken.
Szombaton, Kismartonban lép pályára a Matáv, július 15-én a Városi Stadionban pedig a Krakow gárdáját fogadják a távközlésiek.

Dvéri Zsolt, a Videoton 28 éves, válogatott labdarúgója befejezte sportolói pályafutását. No comment...

Július 8-án, négy órakor temetik Hauer Antalt, az egykori kiváló  úszót és vízilabdázót az evangélikus temetõben. Hauer Antal 91 éves korában hunyt el a soproni kórházban.

Szegeden, a Cápa elnevezésû úszóversenyen a soproniak közül Kis Gábor és Simán Gábriel szerepelt eredményesen.

Simon Balázs a Kaposvári KK kosárlabdázója, az idei bajnoki csapat tagja Németországba, a Bonn csapatához igazolt. A 24 éves sportember a Nyugat-Magyarországi Egyetem diákjaként szerepelt a MEFOB bajnokságban is, ahol a soproni játékosokkal együtt ezüstérmet szerzett.

A Tour de France kerékpáros versenyen az amerikai Lance Armstrong viseli már a sárga trikót.



W.F.