CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. július 16., péntek 09:12


Időközi polgármesterválasztás Ágfalván

Július 18-án. a település két választókörzetében 6.00 és 19.00 óra között lehet szavazni.

Időközi polgármester-választás Ágfalván

 Időközi választást tartanak Ágfalván július 18-án. A település két választókörzetében, reggel 6.00 és 19.00 óra között lehet szavazni a választási névjegyzékben szereplőknek.

A Wágner Géza elhalálozása folytán megüresedett polgármesteri posztra egyetlen jelölt, Gaál István regisztráltatta magát, akit, az eddigi információk szerint a helyi képviselőtestület és a Német Nemzetiségi Önkormányzat is támogat.
 

Gaál István az egytlen jelölt: ,,Nyugodt, békés, élhető Ágfalvát akarok." 

A jelenleg önkormányzati képviselőként is tevékenykedő Gaál István több mint 30 évig a határőrségnél teljesített szolgálatot, továbbá mint végzett jogász jelenleg határőr-századosként a Rendészeti Szakközépiskolában tanít.
Felesége a Polgármesteri Hivatalban köztisztviselőként dolgozik, két gyermekük van.

,,Pártoktól független jelöltként kívánom a 2002. októberében Önök által megválasztott testületre és Márkus István alpolgármesterre támaszkodva végezni a munkám a ciklus hátralévő két évében. Végig kívánok menni a 2002-es választási ígéreteink teljesítésén a testülettel közösen, szoros együttműködésben a Német Nemzetiségi Önkormányzattal.

Reményeim szerint a nagy politikával ellentétben nekünk ágfalviaknak sikerül a gyűlölködést a falu határát jelző táblán kívül tartani, és ezzel ebben a ciklusban megkezdett pozitív változásokat a jövőben állandósítani.(…)

,,Nyugodt, békés, élhető Ágfalvát akarok." - nyilatkozta Gaál István az agfalva.hu -nak.

(www.agfalva.hu - cyberpress.hu)