CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. július 22., csütörtök 16:11


Matáv – Szófia 3–3 - Katter János tenisz-emlékverseny - Soproni Sportmúzeum

Sporthírek

Matáv FC Sopron–Leszki Szófia 3–3 (2–0)
Sopron, nemzetközi mérkõzés, 500 nézõ. V.: Ábrahám.
Matáv: Balogh J. – Földvári, Bagoly (Molnár L.), Szekeres, Hanák (Csikós), Lazic (Pintér), Fehér (Burkus), Szabó O. (Szalay), Bárányos (Balaskó), Sira, Tóth M. (Lazic). Edzõ: Dajka László.
Gsz.: Tóth M. (2), Balaskó (11-esbõl), ill. Kolev (2), Telkiszkij.
Szekeres Tamás már a Matávé, akárcsak Földváry és Szabó Ottó, a kpust, Balogh Jánost a DVSC egy évre adta kölcsön, Bárányos Zsolttal még tárgyalnak, Tóth Misi viszont már a régi, ezt jelzi, két, remek gólja is.
A Matáv pénteken este 18 órakor Ernstburgban, az Austria Magna csapatával mérkõzik.

Huszonöt évvel ezelõtt hunyt el Kocsis Sándor (Kocka), a Fradi, a Honvéd, az Arany csapat, majd késõbb a Balcerona világklasszis csatára, a Budai-Kocsis jobbszárny beltagja, az 1954-es VB gólkirálya.

Jürgen Klinsmann lett a német labdarúgó válogatott csapatfõnöke. A sokszoros válogatott, kiváló labdarúgó, rendelkezik a munkakör betöltéséhez szükséges jogosítvánnyal is.


Az MTV teletext szerdai közleménye szerint, dr. Horváth Patrícia, a Vasas vízilabda csapatának soproni származású kapusa nem került be, dr. Faragó Tamás kapitány olimpiai keretébe.

Vasárnap, órától a Hotel Szieszta teniszpályáin, immáron harmadik alkalommal rendezik meg az id. Katter János tenisz-emlékversenyt.

Egyes hírek szerint a Soproni Ászok – SMAFC kosárlabdázója lesz, a 43 éves, 205 cm magas, immáron magyar állampolgár  Dragoljub Krivacsevics. Sopronban még azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy Mérész Csaba visszatér a soproni együtteshez.

Egyre több soproni sportbarát teszi fel a kérdést egymásnak és idegeneknek is: Mi lesz a sorosa a volt Matáv pályának, no meg a SVSE sportkomplexumnak? A választ mi is csak sejtjük, eladják õket, aztán majd eltûnnek, mint a Kisuszoda...

Szeptember elsején a Sportfelügyelõségen nyitják meg a soproni Sportmúzeumot.


W.F.