CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Mi1más

1998. május 26., kedd 00:00


Péter pártot alapít

Péter pártot alapít


Szavazz a CUPP-ra!


Hölgyeim és Uraim, leendő sza(r)vazóim! Ezennel tudatom Veletek, hogy a ’98-as választások után elérkezettnek látom az időt egy gyökereiben új nézeteket valló párt létrehozására! Félre a „hagyományos” (jobbos, balos, Lajos stb.) megítélésekkel! Itt a lehetőség egy merőben új stílus meghonosítására a honi politikában! Ezért tehát ünnepélyesen bejelentem, hogy megalapítom a Cinikus Urak Polgári Pártját, a CUPP-ot! Fogadjátok sok szeretettel és szavazattal bemutatkozó sorainkat!

Tisztelt Választópolgárok, szavazók, polgárok (leendő alattvalóink)!


Átérezvén a jelen súlyos gazdasági, erkölcsi, politikai (mi is van még?) helyzetét, ezennel életre hívjuk Magyarország legújabb politikai tömörülését, a Cinikus Urak Polgári Pártját, vagyis a CUPP-ot. Pártunk mindenki (de legfőképpen saját magunk) érdekeit képviseli, korra és „NEM!”-re való tekintet nélkül. (Vagyis nem érdekel, ha „Nem!”-et mondtok programunkra.) Tagjaink soraiba várunk minden harcra kész férfit, aki tenni kíván a merev társadalmi dolgok ellankadása ellen. Célunk a honpolgárok potenciális fellendítése, a „nyugodt erő” megszilárdítása, valamint a belügyi szervek azonnali felállítása.
Éppen ezért pártunk szükségesnek látja néhány új tárca azonnali létrehozását, valamint a jelenlegiek gyökeres átformálását. Kormányunkat e területek jeles szakértőiből válogattuk össze:
  • Mellügyminiszter: Nagy M. Elek
  • Ürügyminiszter: Han Tamás
  • Hölgyművelésügyi miniszter: Tojok K. Endre
  • Védekezésügyi miniszter: Óvsz Ernő
    És hogy a hölgyek se maradjanak ki sorainkból:
  • Kaniszterelnök: Vörös Boris
    Kampányunk nem tartalmaz demagóg ígéreteket. Mi csak olyat ígérünk, amit be is tudunk váltani. Például:
  • üres üveget
  • 50 év felettieknek ingyenes BUX-bérletet a tőzsdére
  • magas bérnyomású vállalkozóknak ingyenes APEH-vizsgálatot.
    Azonnali hatállyal megszüntetjük a robbantásos merényletek… közzétételét, és megszilárdítjuk kapcsolatainkat szomszéd(asszony)ainkkal.
    Kinevezzük az új Bolgármestert Szófia Loren személyében.
    Végezetül felvesszük a kapcsolatot a Parlamentre Érett Nők Idealista SZövetségével egy esetleges koalíció kialakítása céljából.
    Reméljük, programunkkal elnyerjük bizalmát és támogatását!
    Szavazzon ránk – támogassa a CUPP-ot!
    Cuppantja Önt:
    Vitéz Péter
    elnök, legfőbb szügyész