CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 11., szombat, Ferenc, Adolf napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Olimpia - Sopron feliratú zászlókkal - Tízezer dollár összdíjazású nemzetközi ITF tenisztornát rendez a soproni Racket teniszclub- Körmöczi Zsuzsa a magyar tenisz nagyasszonya 80 éves...

Fazekas Róbert aranyérmét elvette a NOB, így aztán Alekna az olimpiai bajnok, Kővágó Zoltán pedig ezüstérmes. Az indoklás: Fazekas nem tudott a szükséges ellenőrzésnél megfelelő mennyiségű vezeletet produkálni, majd pedig engedély nélkül hagyta el a vizsgáló biztosok szobáját. Ennyi!

Németh Roland sprinter a diszkoszvetés döntője után állítólag az atlétikai pályán letolta a nadrágját, ezt valaki le is filmezte. A rendőrök elvitték, majd egy órával később elengedték. A MASZ hazaküldte a soproni sportolót. Ennyi.

A két esetről. Botrány! Szégyen, sőt SZÉGYEN!

Súlyemelésben Gyurkovics Ferenc második lett a 105 kilós súlycsoportban, az aranyat az orosz Beresztov vitte el, aki öt kilóval előzte meg Ferit. Akkor is bravó, Feri. Te nem okoztál csalódást, sőt...

Férfi kézilabda csapatunk 30-25-re legyőzte Dél-Koreát (Nagy Laci 9, Pásztor István pedig 7 gólt dobott). A siker pedig a négy közé jutást jelentette Skalitzky László csapata és Magyarország számára.

A magyar pólós lányok biztos vezetés után 12-11-re kikaptak az oroszoktól hosszabbítás után, így csak hatodikak lettek. Betli! Mondom még ezt akkor is, amikor tudom, hogy a hatodik hely is pontot hozott, de a csapattól nem ezt vártam. Sajnálom, dr. Faragó Tamást. Neki azért ne magyarázzák most a "szakértők" mit rontott el csapata. Montreal olimpiai bajnoka talán jobban ért a pólóhoz mint néhány, még úszni sem tudó "szakember".

Kajak-kenuról most csak annyit, minden hajónk jól megy, de Birgit Fischerre is jó lesz vigyázni. A Délvidéken pofonok is csattannak, Athénban viszont kitőnűen silik Kovács Kati és Janics Natasa hajója. Elsők legyenek! De ugyanezt kívánjuk a sportág valamennyi hazánkat képviselő versenyzőjének is.

Az olimpiai közvetítések során örömmel láttuk a TV-ben a soproni szurkolókat is Sopron feliratú zászlókat lobogtatva.

Az orosz Izinbajeva nyerte, 491 centiméteres világcsúccsal a női rúdugrást. A marokkói El Guerrouj az 1500 méteres férfi síkfutást, míg a tízpróbában a cseh Sebrle diadalmaskodott. Ebben a számban Zivóczky Attila Értékes hatodik helyezést csípett el.

A MATÁV-nál javul Balogh kapus sérülése, ám a Vasas ellen szerintem újra Molnár Levente véd majd.

Az MKB Euroleasing Sopron csapatánál Iveta Bielikova visszatért Sopronba, míg Gordana Kovacsevics most tartotta meg a lakodalmát, de azért jön, biztos!

Tízezer dollár összdíjazású nemzetközi ITF tenisztornát rendez a soproni Racket teniszclub, pontosabban Horváth Ernő, akinek jó segítőket kívánunk. Remélhetően a tavalyi színvonalon. (lelátó, tájékoztatás, előzetes propaganda stb.)

Körmöczi Zsuzsa a magyar tenisz nagyasszonya 80 éves. Szívből gratulálunk!

Ma este 19:45-kor TV 2: Sparta Praha - Fradi.

W.F.



2004. augusztus 25., szerda 21:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület