CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

,,Fiatal, dinamikus, tenniakaró fiatalembert küld a megyei listáról Kránitz László helyére az MSZP.'

MSZP: Kránitz Lászlóval Sopron ,,2-0" -ra nyerhet

,,Fiatal, dinamikus, tenniakaró fiatalembert küld a megyei listáról Kránitz László helyére az MSZP."

Ha a soproniak Kránitz László, MSZP-s országgyűlési képviselőre, egyéni képviselőjelöltre szavaznak, akkor Sopron 2-0-ra nyer - jelentette ki Kalmár István az MSZP soproni szervezet alelnöke mai soproni sajtótájékoztatóján, amelyen egy ,, 2-0" feliratú tábla is szerepelt.

Kalmár István, az MSZP soproni szervezetének alelnöke

Kalmár István hozzátette: Kránitz László fiatal, dinamikus Sopronban élő politikus aki ismeri a soproniak problémáit. ,,A 2002-es választáson ugyan a megyei listáról került a parlamentbe, mégis az ő segítségével Sopron több milliárdot szerzett az elmúlt két évben" - fogalmazott Kalmár István, aki azt is hangsúlyozta, hogy Kránitz László az önkormányzati munkában Walter Dezső polgármester segítője, ezért a város fejlődésével kapcsolatos minden információ birtokában van. A listás helyre bejutó, egyelőre meg nem nevezett MSZP-s politikus kormánypártiként hatékonyabban tudja képviselni a város érdekeit -mutatott rá Kalmár István.

,,Firtl Mátyás: nulla." - jelentette ki Kalmár István, majd ezt követően kifejtette, hogy nem áll szándékában személyében megsérteni a Fidesz képviselőjelöltjét, aki a választókerületben lakik, de Győrben dolgozik és a hét több napján a megye településein kell jelen lennie.

,,Vajon mikor jut ideje Sopronra?" - kérdezte az MSZP-s politikus, aki a soproni önkormányzat előző ciklusbeli idejéből hallott ,,anekdotát" is elmondott annak illusztrálására, hogy szerinte Firtl Mátyás személye az akkori fideszes városvezetők körében sem volt ismert Sopronban.

Kalmár István arról is szólt, hogy szerinte Pokorni Zoltán fideszes politikus a tegnapi soproni politikai rendezvényen meglepő módon ,,a szájába adott" ,,negatív kampány ízű mondatokat mondott", és a soproni MSZP-jelölt személyével is foglalkozott.

Újságírói kérdésre válaszolva Kalmár István úgy nyilatkozott, hogy a kampány megfelelő szakaszában jelentik majd be, hogy ki az a személy, akit az MSZP-listáról a Kránitz László parlamenti képviselői helyére szánnak, ez utóbbi választási győzelme esetén.

(cyberpress.hu)



2004. szeptember 24., péntek 23:07


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület