CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Most valahogyan össze kellene foglalni az elmúlt napot, éreztetni valamit a hangulatból, meg ilyesmik.

Negyedik nap


Most valahogyan össze kellene foglalni az elmúlt napot, éreztetni valamit a hangulatból, meg ilyesmik.
Nyakunkon a hétvége, egy kissé kikönnyítve a szombati napon, egy meglehetőst meredek pénteki után. Péntek: Ignite(?), Junkies:), Apocalyptica, Tankcsapda, Guano Apes. A koncertek, amiket nem állt módomban megnézni, de tisztes távolból hallgatva nem tűntek nagyon borzasztónak, sőt. Ellenben a mai nap, legalábbis a kezdete, Másféllel, és előtte egy maximálisan komikusnak ható szabadulóbűvész bemutatóval. A vicc, hogy ezekben a pillanatokban nem lehet tudni egészen pontosan, hogy sikerült-e, a hapek helikopterről lógott, aztán lehámozta a kényszerzubbonyt, ahogy az lenni szokott. Hosszan matatott a bakancsánál, ahol ugye fel volt lógatva, azután halikopter le. Ennyi.

Most éppen a Másfél a nagyszínpadon, súlyosan jó. A pénteki nap a bluesé, és általában a régi zenéké volt; a rock&blues színpadon egymás után Deák Bill és Hobo és $texas. Pár éve még a nagyszínpadon léptek volna fel, sőt így is volt. A szigeten kifele hátrálnak ezek a zenék, Tilosék, a Danceland99, az Ericson/Habparty sátor, a Süss fel nap kihelyezett tagozata, és még több kisebb sátor pedig tör be, annak ellenére hogy kinn vannak a világ végén. A környék kiemelkedő helye a Süss fel nap, a punnyadóközpont, a sátor egyharmada a zenének, egyharmada az ivászatnak, a maradék meg a fetrengésnek, földre szórt matracokon, leharcolt kanapékon, meg egymáson, ott is.
Továbbá beköltözött a Love parade is, na jó csak egy kamionnal, de az legalább vérprofi, szépen lassan halad keresztül a szigeten, mellette pörögni testedzésnek is remek, bizton állíthatom.
A Pepsi sziget biztonságának felügyelője ismét az Inkal-sec, vagy inkább az Inkal-light, a jobbára pontagyú izompacsirtákat egy új generáció, ezúttal főképpen egyetemistákból verbuvált gárda váltotta fel, ezt egyébként érezni is. Kicsit lehet sok volt a túlkapás, habár, egy a tavalyi évben írodott Mancs cikk szerint az Inkal ügyvédjéhez akkor még egyetlen feljelentés sem érkezett. Kacagnom kell.
Mit is lehetne még írni...még van néhány nap, fel kellene ruccanni egy kicsikét tulajdonképen...

szombat



1999. augusztus 07., szombat 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület