CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Azért ez egy kicsikét durva,csúszott meg a sarkam a kollégium lépcsőjét borító jégpáncélon, és nekifeküdtünk a szélviharnak.

Péntek éjjel, szombat hajnal


Azért ez egy kicsikét durva,csúszott meg a sarkam a kollégium lépcsőjét borító jégpáncélon, és nekifeküdtünk a  jeges szélviharnak. A West End Pub igazán lehetne egy kicsivel közelebb. Nem sokkal, csak egy cseppet, mindegy, az este hevesnek igérkezett; a dolog megéri, Dj. Titusz bazi jó, menni kell.
A Cave. Úgyis iszonyú hangos, mondotta valaki, akinek szava van ilyesmikben, be is záratták egyből, ahogyan azt jó helyekkel szokás. Majdnem. Este tízig minden mehet. Osszák be.
Dühöngtünk ilyesmiken egy darabig, már majdnem láttuk a sörgyár víztornyát. Ez az este nem a Caveről szól. A Cave megszűnt, hagyjuk. A West Endre  kell gondolni, meg Tituszra, Katora. Pörgésre, hedonizmusra, és bármi másra, ha annak eredménye borzasztó fárdatság, és alvás délután négyig.
OK, a kocsma bevéve, eddig minden úgy halad, ahogyan kell, az időpont este 11, a lemezjátszóknál Ákos, a tömeg sehol. Remek. Levetjük magunkat a bárhoz, sör az arcba. Kortyolás. Ákos baromi jól kever. Még valamikor egy kocsma mélyén egyszer azt mondta, hogy ő nem dj. Hogy miért, nem sikerült kiszedni.
Valamikor éjfél körül dj. Kato elkezdi a hivatalos programot, ami nem olyan jó ötlet. A visszatérő Fatboy Slim szigeteken kívül a produkció kissé lapos. Sebaj, a kilátás, hogy már csak órák, és lesz valami igazán használható is, egy pici drum'n'bass,  elég a derűlátáshoz.  További sörökhöz, üvöltözéshez, a hangorkánban, torokszakadtunkig.
Addig, míg a kérdés, hogy mikor? nem kezdett égetővé válni. Hááát. Kettő körül illene, mondom én, pillantás az órára, meglepetés, három múlt. A harminc fős tömeg nyugodtnak tűnt. Azért mégiscsak.  Kato egyébként nem olyan nagyon rossz, csak arra nem képes, hogy az egész estét kitöltse. A Fatboy Slim pedig tényleg jó.
Négyig el lehetett húzni az időt, tovább nem. Titusz sehol,  rossz nyelvek szerint a dolog esélytelen. Ötven órányi nemalvás után a lelkesedés megadta magát, és meghalt csendben, torok berekedt, nem volt kiút. Csak hazafelé.
 

sol
 



1999. február 01., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület