CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A megyei tagozatok közül tizedikként Sopronban alakult meg 2004 november 7-én a Fidesz Magyar Pogári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Munkás és Alkalmazotti Tagozata.

Megalakult a Fidesz megyei munkástagozata

A megyei tagozatok közül tizedikként Sopronban alakult meg 2004 november 7-én a Fidesz Magyar Pogári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Munkás és Alkalmazotti Tagozata.

Az allakuló ülés utáni sajtótájékoztatón Kontur Pál, a tagozat országos elnöke mutatta be Diligens Tibort, az újonnan megválasztott megyei elnököt.


Diligens Tibor és Kontur Pál

Az országos elnök kifejtette: a tagozat megalakulásának az adja aktualitását, fontosságát, hogy a két éve a munkások nem csak a rendszerváltoztatás, hanem a kormányzó koalíció , pénzközpontú, munka alapot nélkülöző politikájának legnagyobb vesztesei is.
Kontur Pál szerint a kormányzó koalíció által a Parlament elé beterjesztett 2005. évi költségvetési törvényjavaslat egy emberközpontúságot mellőző, "lendületben az ország kiárusítását támogató üzleti terv".

A tagozat nem a gazdagok, hanem a cégeket csődbe vivő, munkahelyeket megszüntető, a vagyont nem saját érdemből, igazságtalanul megszerzők ellen kíván fellépni - hangsúlyozta a politikus.

A megyei tagozat 52 éves elnöke Diligens Tibor textilipari technikusként, Győrben harminc évig dolgozott a szakmában. A tagozat céljának tartja a munkás társadatlom támogatását azzal, hogy az információt, a közéletet kiviszi az emberek közé, a dolgozók problémáit a szakértők segítségével törvényjavslatok formájában a döntéshozók elé tárja, hogy a politika az emberek között, és ne a „fejük fölött” történjen.

tsz



2004. november 08., hétfő 08:23


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület