CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Tisztes végeredmény

EUROLIGA NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉS:

LACHEN RAMAT HASHARON - GYSEV-RINGA 77:68 (49:24)


Az utolsó Euroliga mérkőzésre Izraelben került sor. A mérkőzés előtt eldőlt, hogy a GYSEV-RINGA már továbbjutott a legjobb nyolc közé. Ez a tudat - az események ismeretében - hatott a játékosokra és fejben nem voltak "kiélezve". A találkozó első félideje hazai szárnyalást hozott, hiszen az 5. percben 11:4-et, majd a 10. percben 23:15-öt és a 15. percben 34:20-at mutatott az eredményjelző. A nemzetközi klasszisokkal teletűzdelt izraeliek remekül játszottak és minden tekintetben felülmúlták a soproniakat. Dobásaik rendre betaláltak, míg a GYSEV-es játékosok dobásai gyakran célt tévesztettek. A félidő végére kialakult 25 pont különbség mindenképpen hatalmas hátrány.

A második félidő elején is folytatódott az első félidőben megszokott kép, a hazaiak eredményesebben védekeztek és támadtak. Előnyük a 26. percben már 29 pontos volt. Ekkor hatalmasat fordult a játék képe és megindult a soproni felzárkózás. Mint már annyiszor, most is Eördögh és Vilipic vezetésével fokozatosan csökkent a hátrány egészen a befejezés előtti 4. percig, amikor 62:60-ra sikerült megközelíteni az izraelieket. Ekkor sajnos megtört a lendület és a Hasharon az utolsó percekben biztosítani tudta győzelmét. Nekik ez azt jelentette, hogy az utolsó helyről a hatodik helyre tudtak előre jönni. A GYSEV-es lányok játszottak egy jót és a csütörtöki hazaérkezés után folytathatják a felkészülést a vasárnapi helyi rangadóra.

Hasharon: Goren 10, RUDOVSZKI 20/12, Khashibon 6, NIKOLICS 17/9, SMITH 17, Cs: Fedulova 4, Noy 3/3, Kolodny -, Simion -. Edző: Orna Osfeld.

GYSEV-RINGA: Poto 10/6, EÖRDÖGH 14/6, Mandic 15/6, Hollósy 2, VILIPIC 18, Cs: Dénes 2, Donkó 2, Radnóty 5. Edző. Saeed Armaghani.

Tvordy György



2000. február 17., csütörtök 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület