CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 14., kedd, Bonifác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

DARTS Európa Világbajnokság Sopronban - MKB - Foton MK mérkőzés


Nem is olyan régen ünnepelte a magyar labdarúgó világ Illés Bélát, ötszázadik mérkőzése alkalmából. Nos, Sopronban, Scheidl József, a népszerű Peps (1913-1986) 1944 pünkösdjén lépett ötszázadszor pályára a SFAC színeiben. Óriási ünnepség az Angeron, a SFAC 2-1-re legyőzte a Fradit, Peps két góljával, aztán a bécsújhelyi bombázás megszakította a mérkőzést, a folytatásban a fradista Hernádinak is eltörött a lába. Viszont csaknem biztos, hogy Soproni II. bravúrja valószínűleg magyar csúcs. Soproni II. (Scheidl) a Szent Mihály temetőben alussza immáron örök álmát! Peps nyugodj békében! Nem felejtünk el soha!

A soproni Sportcentrumban rendezik meg 2005 június 4-11-ig a DARTS Európa Világbajnokságot, melyen sok indulóra és sok vendégre számít a soproni főszervező: Fekete Béla.

Január 3-án este hat órakor rendezik meg az új év első kosárlabda meccsét. MKB – Foton női magyar kupa mérkőzést. Két nappal később az MKB Euroliga meccsen fogadja a litván bajnok Lietuvos Telekomas Vilnius csapatát.

A Foton kiesett az Európa Kupa csoportjából, most már csak a Magyar Kupa és a magyar bajnokságban bizonyíthatnak a volt postások, ám lehetőségeik igencsak szűkösek.

Január 4-én kezdi meg a felkészülést a Matáv FC Sopron, Pintér Attila a Nemzeti Sportnak a következőket mondta: „Szeretném, ha olyan örömben lenne része a soproni szurkolóknak, mint még soha...”

Síelni Sopronban változatlanul nem lehet, mert a hóviszonyok egyszerűen nincsenek, a szomszédos Ausztriában azonban néha – túlságosan is – bőségesen hull a fehér hó. Rajzanak is kifelé a soproni síelők.



W.F.



2004. december 27., hétfő 15:40


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület