CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Borváros  

V. Pannon Bországgyűlés
Borfesztivál és vásári sokadalom

2005. június 10-11-12. - Budapest Városliget Vajdahunyad Vár és környéke

Csúcsborok és csúcsborászok fesztiválja, ingyenes programok. A magyar gasztronómia csodái, kulturális programok és igazi vásári hangulat. V. Pannon Bországgyűlés a Városligetben június 10-12-ig.

A fesztivál pénteken 11 órakor kezdődik, pénteken és szombaton éjfélig, vasárnap este 11-ig tart. A borkóstolás mellett cigányzene, népzene, tánczene, kirakodóvásár várja az érdeklődőket – a programok ingyenesek.

A Bországgyűlésen természetesen a Gundel Pincészet egri és tokaji borait is megkóstolhatja és az 1894 Borvendéglő is várja vendégeit. Nyár végétől a Pannon Bormustra csúcsboraira megálmodott bormenükkel várjuk a Borvendéglőben.

Őszintén hisszük, hogy a rendezvény olyan hagyományokat visz tovább, amely nagy érdeklődésre tart számot, s egyben szolgálja a magyar borok, a magyar borkultúra hírnevének erősítését, és egyben kiemeli a magyar bor idegenforgalmi jelentőségét, valamint hozzájárul a Főváros kulturális életének színesítéséhez. Az Európai Unióhoz való csatlakozás után, a magyar borászatnak még nagyobb szüksége van a nyilvánosságra. A Bországgyűlés kitűnő alkalom a borászok és a közönség személyes találkozójára. További információkat talál a fesztivál honlapján a www.pannonbor.hu címen.

Borászok, akik biztosan találkozhat a V. Pannon Bországgyűlésen:

Árvay és Társa Pincészet, Balaton Felvidéki „Da Bibere” Borút Egyesület – Németh Pincészet Badacsony, Balla Pincészet, Bock József, Blum Pince, Budai Borvár Kft., Budányi Pincészet, Csányi Pincészet, Demeter Zoltán, Dereszla Kft., Dúzsi Tamás, Etyeki Borudvar, Első Magyar Borház, Feind Borház, Francia Borok Háza, Gál Lajos, Garamvári Szőlőbirtok – Vinárium, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás Pincészete, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok, Gundel Pincészet, Heidrich Pince, Kis Gábor Pincészete, Kunság Kincse Borászati Szövetkezet, Maul Pincészet, Lamicoop Kft., Légli Ottó, Monarchia Matt International, Németh Borház, Nyakas Pince, Pajzos – Megyer, Plast-Bak Kft., Palota Borház, Pók Tamás, Tóth István, Sebestyén Pince, Somodi Borgazdaság, Szekszárd Rt.-Liszt Pincészet, Tokaj Evinor Pincészet, Takler Pince, Tokaj Hétszőlő, Tornai Pincészet, Tüske Pince, Ótos Szőlőbirtok, Villánybor/Kovács-Gressly Pince, von Beöthy Pince, Vylyan Pincészet, Weninger Pincészet, Wunderlich Pincészet

Találkozzunk a Bországgyűlésen!

GUNDEL ÉTTEREM & PARTY SERVICE
e-mail: info@gundel.hu web: www.gundel.hu



2005. május 31., kedd 20:21


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület