CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

GYSEV-RINGA új szezon előtt

BALOGH JUDIT INTÉZŐ LESZ ?




Döbbenetes hírt közölt a minap a Kisalföld sportrovata: Balogh Judit a GYSEV-RINGA (31) újdonsült bajnokcsapatának sztárja nem akar játszani az új idényben, hanem elvállalta a csapat ügyes bajos dolgainak intézését! Hallottak már ilyet? Szerintem példátlan. A miértre csak azt tudta mondani, hogy most lett elege az állandó stresszből, egyáltalán a kosárlabdából, ami eddig élete eleme volt.

Egy kimondottan céltudatos hölgy, akinek mindig a helyén volt a szíve, az esze, aki mindig tudott valami meglepőt bemutatni a pályán és eldönteni fontos mérkőzéseket, most azt mondja legalább egy évre abbahagyja a játékot. Hogy miért? Csak. És nincs tovább. Hát ez nem lehet igaz! Ilyen nincs!

Mert ha azt mondja, hogy terhes és gyereket akar szülni (ami elhangzott a múltban) vagy annyira fáj a dereka, a térde, hogy ki kell hagynia egy időszakot, akkor értjük mi van. Egy ilyen okos (Istenem nőről ilyet írni!), céltudatos, tehetségét sokszor bizonyító hölgy ilyen egyszerűen hátat fordít a JÁTÉKNAK, ott valaminek lenni kell. Valaminek lenni kell a háttérben amiről nem beszél, nem publikus, nem tartozik ránk. Persze van ilyen helyzet is, de azt is valahogy tudatni kell a nagyérdeművel: "nem akarom tudomásotokra hozni az okot, ne is faggassatok, fogadjátok el nem akarok most játszani és kész." Ez így érthető lenne valamennyire és talán nem kellene törni a fejünket, mi is az igazi ok.

Legyünk őszinték, nagyon fog hiányozni az új csapatból, egyáltalán minden csapatból hiányozna. Bármilyen jó csapatot hozott össze az új szezonra a vezetés, látatlanban mondhatjuk, hogy Balogh Judit nagyon hiányzik belőle. Mit hiányzik! A csapat döntő tényezője nem lesz a parketten! Féltjük a csapatot a jelentősnek tűnő feladatoktól Balogh Judit nélkül. Még vele is lennének gondok, de így?

Hát nem tudom. Csak azt, hogy nagyon át lettünk dobva. Mit tehetünk hozzá. Talán azt, hogy kívánjuk most is teljesüljön elképzelése mint annyiszor a pályán a legnehezebb helyzetekben. És még valamit: még nekünk is legyenek boldog napjaink az általa győzelemre vezetett csapattal!



1999. jĂşlius 14., szerda 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület