CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Jön a VOLT!

2005 a VOLT éve lehet - hangzott el a július 6-án kezdődő, idén először négy naposra bővülő ifjúsági fesztivál csütörtöki sajtótájékoztatóján Sopronban. Az egyik legnagyobb hazai kulturális rendezvényre az idén ugyanis minden eddiginél több, mintegy 50 ezer embert várnak szerte az országból és határainkon túlról.

Még több fellépő zenekar, még nagyobb területen még hosszabb buli – ezt ígérik a 13. soproni VOLT fesztivál szervezői. A hazai és nemzetközi sztárok - mintegy 200 zenekar és DJ - húsz helyszínen szórakoztatják majd a közönséget. A koncertek mellett filmetítés, színházi előadások, beszélgetések, sport-, játék- és látványprogramok szerepelnek megaparty kínálatában, de lesz VOLT Rádió és Médiafesztivál is.

Lobenwein Norbert főszervező a Konferencia és Kulturális Központ teraszán tartott satótájékoztatón elmondta: a VOLT-ozók 70 %-a nem soproni lesz, várhatóan a fővárosból érkeznek a legtöbben, sokan jönnek az ország keleti feléből, valamint - az intenzív reklámkampánynak köszönhetően – Ausztriából és Szlovákiából is. A házigazda hozzátette: "Az idei év az mindenképpen egy nagy kérdőjel számunkra, hiszen most fogjuk azt látni, hogy mit bír Sopron, mit bír a Lővér Kemping, azt gondolom, hogy ez a négy nap alkalmas lehet arra, hogy egy tényleg tartalmas eseményt varázsoljunk Sopronba, bízunk benne, hogy a következő években még tovább tudjuk ezt fejleszteni."

Mindenütt jó, de legjobb Sopron! – hirdeti a VOLT szlogenje, a szervezők remélik, sok új látogatót köszönthetnek a méretei ellenére családias hangulatú bulin, amelynek idén várhatóan a miniszeterelnök is vendége lesz.

Tóth Anita Lilla
Sopron, 2005. 06. 30.



2005. jĂşlius 02., szombat 09:16


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület