CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Levél az EFOTT-ról

Titkosszolgálati módszerekkel elfogtunk egy, az EFOTT második napjáról beszámoló bizalmas levelet. Az alábbiakban megosztjuk olvasóinkkal a magánlevél tartalmát.

Kedves Bálint!

Már túl vagyunk a második napján is az EFOTT-nak.. Még mindig bízunk abban, hogy esetleg lejössz valamelyik nap, mert nagyon hiányolunk.

Ez történt tegnap:

Reggel miután felkeltem és felállítottam Balázs sátrát, elindultunk Meliékkel boltba. Mivel kaptuk a híreket, hogy a közelebbi boltban órás sor áll, úgy döntöttünk, hogy elmegyünk az állomásig. Aztán várakoztunk buszra, közben reggeliztünk és napoztunk. (Ekkor még nem sejtettük, hogy majd este hogy' fogunk nyüszíteni emiatt...)

A délutánt a tóban és a partján töltöttük. Azoknak a fesztiválarcok, akik vmi aktívabbra vágytak, különböző sportolási és egyéb programot biztosítottak a szervezők: strandfoci, kenutúra, csúszda, falmászás, bortúra, filmvetítések, stb.

A napozást megelégelve beültünk a katonai sárotba, ahol időközben ismerőseink összehaverkodtak Azurák Csabáékkal. Éppen csocsóztak, és a kereskedelmi televízió stábja könyörtelennek bizonyult: a kunszentmiklósi különítmény nem bírt velük, mindenkit megvertek, sőt, az egyik párost még meg is "mászatták".

"Torres Dani - Ájlávjúúúú" üvölthette volna B. fél 5kor, ugyanis Torres Dani és a Veny-Styx játszott a Nagyszínpadon: 3 srác, 3 gitár, spanyol dalok.

A fél 7kor kezdődő Heaven Street Seven előtt folytatódott a "sörözés-beszélgetés" téma. Talán ennek meg az erős napsütésnek volt az a hatása, hogy sokak "benapszúrtak". Aztán hogy ki mit csinált az este hátralévő részében szerintem sokuknak rejtély marad.

Negyed 10- től a Tószínpadon játszott Kowalsky meg a Vega, hatalmas bulit csináltak és bár kevésbé pogózós zenét játszanak, páran mégis megpróbálkoztak ezzel, aminek a vége kisebb tömegverekedés lett. A 23:00-kor a Globe sátorban kezdődő Neo sem ment kisebb nézeteltérések nélkül: amikor szóltam a mellettem álló férfinak, hogy ugyanmér, legyen olyan kedves, és ne rajtam támaszkodjon, amikor ugrál, leugatta a fejem, hogy vagyok-e már 18 és különben is, mit szólok neki. Qki baratunk meg azonnal jött, hogy minden rendben van- e... Igen, onnantól már rendben volt és pörgött mindenki, mint ahogy illik. Az énekes sem kímélte magát- és a színpadi kellékeket sem. Dőltek a mikrofonállványok, tekeredett a zsinór: biztos nagyon beleélte magát.

Belehallgattunk még Karányi Daniba (Pötty ajánlásásra), aztán megnéztük a Karaoke sátort, útközben láttunk részeg embereket a fűben fetrengeni, meg össze-vissza dülöngélni.

Kettőkor bezuhantunk a sátorba, és mélyen aludtunk... Egészen addig, amíg az első esőcseppeket meg nem hallottuk...

És ez már a mai nap:

Frankó, ismét esik... Reggel is esőre ébredünk, de optimista módon megállapítjuk, hogy szuper, legalább nem égünk ma le jobban. Beültünk a katonai sátorba ismét. Aztán megjelentek Azurákék, hoztak pár pólót a srácoknak, mert tegnap mesélték nekik, hogy ellpoták a cuccaikat. (Tökjó arcok). Mi fekvőtámaszoztunk a Zrínyi sátorban, cserébe kaptunk pólót, így tovább gazdagodott a srácok gyűjteménye. Belehallgattunk a Tószínpadon fellépő Müszi, majd É-trend formáció zenéjébe, most meg megyünk, hátha visszatérnek "Azuék", és akkor lehet megint csocsózni.

Bacsárdi Valéria



2005. július 21., csütörtök 20:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület