CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

10 jótanács a SZIGETelőknek


1. Ne bulizz előtte hajnali 5ig, vagy ha mégis, gondoskodj arról, hogy legyen valaki, aki felkelt reggel.
2. Ha telefonon rendelsz ébresztőt, ne felejtsd el visszairányatni a telefonod!
3. Ne hagyd magad csőbe húzni: ha barátaid reggel 9kor ki akarnak menni Szigetre, nagy valószínűséggel csak Tai chi-zni akarnak. (Egy órán keresztül ugyanaz a mozdulatsor)
4. Vigyél magaddal sok pénzt, mert minden eléggé drága! Ha boroskólát veszel, jobban jársz!
5. Mindig legyen nálad telefon, hogy az ismerősök megtaláljanak! Még akkor is, ha éppen egy függöágyban fekszel és pihenni próbálsz!
6. Otthon a tükör előtt gyakorold a “Bocsi”, “Elnézést” szavakat.! Nagyon hasznos lehet, ha kitaláljátok Anima koncert alatt, hogy az első sorban akartok tombolni és ehhez át kell vágni a tömegen!
7. Ha lehetőséged van rá, ne hagyd ki az Underworld koncertet, még ha csak egy számát (Born slippy) ismered!
8. Készülj fel arra, hogy a legváratlanabb helyeken futsz össze ismerősökkel. (Mondjuk DJ. Rush előtt, amikor éppen próbálsz kijutni a tömegből, mert tömve van a Pörgés Party Aréna.)
9. Szerezz be valami emléket, hogy majd mindenkinek mutogadhasd, hogy te voltál a Szigeten! (“bibiii, nekem van világítós karkötőm!”)
10. Amikor mész haza hajnalban, készülj fel arra, hogy sokat kell várni a HÉV-re! Aztán majd sokat kell várni az éjszakai buszra is!

Bacsárdi Valéria

Idén újabb szigetes élményekkel gazdagodtam.

Az Underworld Born Slippy-jét hallgatva eszembe jutottak Mark Renton szavai a Trainspottingból... ha valakit érdekel, itt elolvashatja őket: http://oziris.nyme.hu/~gludovatza/

Elmondhatnám, hogy mennyire jó volt az Anima koncert, vagy Neo ... de ezt talán úgy is mindenki tudja, aki már járt a koncertjükön, ha meg nem járt, akkor a legközelebbit ne hagyja ki. De most talán másról beszélnék. Ezen mindenki számára ismert zenekarok és színpadok között a Szigeten vannak teljesen ismeretlen helyek, amelyeket sem a hivatalos honlap, sem a szigetes újság nem említ meg. Ezek feltérképezéséhez sajnos nem elég egy éjszaka. Így én csak egyetlen helyet ismerhettem meg behatóbban. Ez a hely pedig a Drumclub (az Arany Ászok oázissal szemben található). Kicsit emlékeztetett a hangulat a Volt fesztiválos Rádió Café teraszáéhoz, azonban ha ez lehetséges, a zene még pörgősebb volt. Egész napos menetelésünket elfeledve táncoltunk a dob és a basszus feledhetetlen ritmusaira. Ha valaki idén kihagyta, akkor azért, ha nem hagyta ki akkor azért kötelező jövőre részt venni eme hatalmas buliban.

Ezek után a levezetés Karányi Daniék koncertjén eléggé lightosra sikeredett. Elmondhatom, hogy a Volton sokkal igényesebb volt az előadás, de így sem volt rossz.

Talán én is hozzáfűznék Valcsi pontjaihoz egyet kettőt...
... ha azt mondják a hangos bemondóban Pest felé, hogy a vonat határozatlan ideig állni fog, akkor ne szállj le és ne menj le az aluljáróba Biatorbágynál, mert lehet, hogy épp akkor indul el a vonatod, amit csak nagy rohanás után érsz el
... próbálj nyitott szemmel járni a Szigeten, ne feltétlenül tartsd magad az előre eltervezettekhez, mert akkor talán lemaradsz sokkal nagyobb bulikról

Remélem jövőre veletek ugyanígy folytatjuk...

Gludovátz Attila



2005. augusztus 15., hétfő 12:10


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület