CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Hazai pályán nyert a csapat.

FC Sopron hírek

A múltheti fordulóban a csapat kikapott a REAC csapatától. Éppen azért a november 5-én megrendezett hazai meccs előtt Selymes Tibor azt nyilatkozta, hogy csak a 3 pont megszerzése a megfelelő teljesítmény. Ezúttal a vendégcsapat a Balaskó Ivánt is játszató Pécs volt. A 3500 néző, száraz, de hideg időben láthatta a meccset.
A Sopron kezdő felállása: Balogh - Bagoly - Ibric - Costisor - Demjén - Sifter - Hanák - Landerl - Signori - H. András - Cigan


Az FC Sopron rögtön az első percben kapott egy gólt. A soproniak kapusa egy beadást könnyedén lehúzott, majd ütközött az egyik védővel, aminek következtében elejtette a labdát majd sérülten a földön maradt a hálóőr. A labdát eközben a tavalyi szezonban még a Sopronban játszó Balaskó Iván az üres kapuba passzolta. (0-1). Tíz perc múlva ismét Balaskó villogott, de ezúttal egy sárga lapot kapott, mert Demjént felvágta. Két perc múlva Bagoly hagyott ki egy óriási helyzetet. Balogh Jánost az FC Sopron kapusát nem kellett lecserélni, bár a nézők láthatták, hogy sérülten folytatta a játékot. A tizenhetedik percben H. András kapott sárgát, mert Pavicsevicset elakasztotta. Majd a 29. percben egy nagyszerű gólt lőtt a Pécsnek. Cigan nagyszerű passza után 13 méterről a hosszú sarokba bombázott a csatár (1-1). Az első félidő a Sopron kezdeti gyenge játéka után kiegyenlített mérkőzést hozott. A szünetben a Sopronnál Siftert Győri váltotta. A 49. percben H. András duplázott. Senki sem lépett ki a csatárra, ő ezt kihasznállva 20 méterről laposan a kapuba talált (2-1). Bajúsz kapott sárgát Cigan lerántásáért. 56. perc: Pavicsevicset Horváth Gyula váltotta. Ezután nemsokkal Dienes kapott sárga lapot. A szabadrúgást Signori lőtte és kis híján gólt szerzett. Az utolsó két cseréjét is elhasznállta a Pécs. Kalina helyett Sípos J. állt be, majd Sípos N. helyett érkezett Csehi. Miután Costisor is begyűjtött egy sárgát, Csordás váltotta Cigant. 82' Landerlt Fülöp váltotta. Az utolsó előtti percben Signori kapott egy remek passzt a kapu előtt, majd a kapu közepébe bombázott (3-1).


Az FC Sopron a kezdeti hibák után átvette az irányítást és a játék végén még egy gólt is szerzett.
Legközelebb jövő szombaton játszik az FC Sopron, akkor a Magyar Kupa meccs visszavágóján mérkőznek meg hazai pályán a fiúk.


Tóth Zsombor




2005. november 05., szombat 22:41


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület