CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Női mérkőzések hétvégéje

NBI A CSOPORT NÕI KOSÁRLABDA MÉRKÕZÉSEK:
GYSEV-RINGA - SZOLNOKI MÁV-COOP SE 82:40 (40:25)
 
 

Poto és Mandic sérülés miatt nem tudott játszani ezen a mérkõzésen. Hiányukat nem érezte meg a csapat, mivel az ellenfél nem képviselt jelentõs játékerõt. Ennek ellenére az elsõ félidõben meglehetõsen jól tartotta magát a vendégcsapat. A remek napot kifogó Béres és a lelkes Eördögh fõszereplésével biztos elõnnyel játszott a bajnok. A támadások nem voltak meggyõzõek, de a támadóidõ lejárta elõtt azért legtöbbször sikerült kosarat szerezni. A félidõ végére alakult ki a 16 pontos különbség, ami már megnyugtató elõny.
A második félidõben egy egészen más Szolnok futott ki - hitehagyott, hibát-hibára halmozó. A hazaiaknál a teljes cseresor pályára lépett, és ügyes megoldásokat mutattak be. Csontos és Horváth sokat ígérõen mozogtak, jó látni az ügyes fiatalokat. Béres továbbra is ellenállhatatlanul kosarazott, és Hollósy is ügyes volt. A végére kialakult 42 pontos különbség hûen tükrözi a két csapat erõviszonyait.

GYSEV-RINGA: Donkó 3, EÖRDÖGH 9, Dénes 6, BÉRES 28, Vilipic 13, Cs: HOLLÓSY 10, Radnóty 4, CSONTOS 6, Zsovár -, Horváth Zs. 4. Edzõ: Saeed Armaghani.
Szolnok: Vostinaru 3/3, Orbán -, MERECICKI 16, Kranyecz 6, Farkas 6, Cs: Gutau 4, Tóth K. 2, Berkó 3/3, Horváth M.-. Edzõ: Tóth Attila.

DIÓSGYÕR - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 72:59 (42:28)
 
 

Eddig a Postásnak többször sikerült gyõztesen befejeznie diósgyõri mérkõzését, ez a hagyomány ezúttal megszakadt. A találkozó elején a diósgyõriek néhány pontos vezetést értek el, amit a soproniak még meg tudtak fordítani. Ez a vendégvezetés nem tartott sokáig. A Diósgyõr átvette az irányítást, amit már nem is engedett ki a kezébõl. Az elsõ félidõ második felében Szenesék nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak. A hazaiaknál Bajkusa remekelt, és az Õ irányításával tekintélyes elõnyt tudtak kiharcolni.

A második félidõ is Brosovszkyék rohamaival kezdõdött. A feltámadt Postás-játékosok futottak az eredmény után. Ekkor már látszott, hogy a fordításra igen kevés remény van. Csak 10 pont különbségre tudtak Ambrusék felzárkózni. A mérkõzés hajrája megint a hazaiaknak hozta a pontokat. A nyolcpontos különbségért harcoltak a soproniak, hogy az egymás elleni összevetésben kedvezõbben álljanak. Sajnos ez sem sikerült, hiszen a 13 pontos különbség a Diósgyõrnek kedvez.

Diósgyõr: BAJKUSA 19, BROSOVSZKY 13/6, Balogh 10/6, CSÁVÁS 15, Perovic 4, Cs: ANDÓ 11, Iványi -, Sitkei -. Edzõ: Áron Balázsné.
SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK: Delmis 7, Szenes 4, Fodor 13, AMBRUS 14, BAKAI 11, Cs: Szemerédi -, Bíró 10, Ördög -, Englert -. Edzõ: Meszlényi Róbert.

Tvordy György



2000. január 17., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület