CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 27., szombat, Zita napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Megasztárok a VOLT-on

A szombati Mega-döntő után immár biztossá vált, hogy a Megasztár 12 döntős sztárfellépője az idei évben is élő szuperkoncertet ad Sopronban, a VOLT Fesztivál nyitónapján.

Szombaton a Papp László Budapest Sportaréna teltházas közönsége és sokmillió tévénéző izgult azon, vajon ki lesz az év hangja 2006-ban. A tavalyi sikeres Megasztár-koncert után örömmel jelentjük, hogy a MEGASZTÁR idei döntősei is élő szuperprodukcióval lépnek színpadra a VOLT nyitónapján, július 5-én. A Megasztár zsűri által az eddigi legerősebb és legérettebb zenei gárdának titulált csapat a műsorsorozat után megkezdi koncertturnéját, melynek meghatározó állomása lesz a soproni VOLT Fesztivál.

Az első nap természetesen más szuperprodukciókat is ígér a VOLT vendégei számára.
25 évvel ezelőtt, az 1981-es Tánc- és Popdalfesztiválon debütált „Bábu vagy” című dalával a KFT együttes, akik a VOLT nagyszínpadának nyitókoncertjét prezentálják.

Ugyancsak a Táncdalfesztiválhoz köthető a Hungária „Limbó Hintó” című megaslágere. FENYŐ MIKÓS az idei évben először egy igazi utcabállal várja rajongóit a VOLT Fesztiválra. Rögtön a Fenyő-ünnep után a Kisalföld Buliszínpadon Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar hasonló élményt garantál a rock and roll szerelmeseinek.

Persze azoknak sem kell csalódniuk, akik rögtön az első napon nemzetközi sztárokra kíváncsiak. A német DE-PHAZZ, a mexikói LOS DE ABAJO, és a rádiókedvenc „Big City Life” című dalával befutott MATTAFIX is a VOLT első napján vendégszerepel, akárcsak a Ninja Tune-os DJ FOOD.

A Coca-Cola Soudwave színpadán július 5-én találkozhatunk még többek között a REPUBLIC-kal, a P.MOBIL-lal, a BEATRICE-vel és a BIKINI-vel, de a VOLT vendége lesz rögtön az első napon a KISPÁL ÉS A BORZ is, akik csendesülős koncerttel nyitják a 14. VOLT Fesztivált.

Részletes program a www.sziget.hu/volt oldalon.



2006. május 22., hétfő 21:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület