CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Az Igazgatóság a cég működését nagymértékben javító intézkedéseket vezetett be, melyek következtében a pénzügyi eredmények jelentősen javultak

Új vezérigazgató a Brau Union élén
Igazgatósági tagok kinevezései
 
Sopron, 2006. június 23.A Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., a Heineken Csoport tagja bejelentette, hogy Igazgatóságának tagjai előléptetésben részesültek a cégnél végrehajtott sikeres változtatások eredményeinek elismeréseként.
 
Az Igazgatóság a cég működését nagymértékben javító intézkedéseket vezetett be, melyek következtében a pénzügyi eredmények jelentősen javultak. A termelékenység nőtt, a márka portfolió pedig erősödött, különösen a Heineken és Soproni márkák népszerűsége mutatott növekedést a magyar fogyasztók körében.
 
A fenti sikerek elismeréseként Radovan Sikorsky urat, a Brau Union jelenlegi Pénzügyi igazgatóját 2006. július 1.-től a lengyelországi Grupa Zywiec Pénzügyi igazgatójává nevezték ki, varsói székhellyel.
Sikorsky úr vezetése alatt a pénzügyi területek teljesítménye jelentős növekedést mutatott.
 
Odin Goedhart úr, a Brau Union jelenlegi Műszaki és Ellátási Lánc igazgatója 2006. augusztus 14.-től a Közép–európai régió Műszaki és Ellátási Lánc igazgatója lesz, bécsi székhellyel.
Goedhart úr az Amstel Sörgyárral való egyesülést követően sikeresen hozott létre egy hatékony műszaki és ellátási csapatot. Vezetése alatt kiemelkedően nőtt a sörgyárak termelékenysége.
 
A fenti két igazgató utódait a Heineken Csoporton belülről választják ki a későbbiekben.
  
Alle Ypma úr, jelenleg a Brau Union vezérigazgatója, szerződése lejártával, 2006. október 1.-jén nyugdíjba vonul.
Ypma úr utóda Michiel Egeler úr lesz, aki jelenleg az indonéziai Bir Bintang vállalat vezérigazgatója. Ypma úr 2006. október 1.-ig felel a Brau Union működéséért, Egeler úr azonban már 2006. augusztus 14.-én csatlakozik a vállalathoz.
 
“Két éve dolgozom a Brau Union Hungáriánál, elégedettséggel és büszkeséggel tekintek vissza erre az időszakra. A magyarországi csapattal rengeteg dolgon változtattunk, javítottunk, melynek köszönhetően jelentős sikereket értünk el közösen. Minden osztályon növeltük teljesítményünket, a magyar söriparra jellemző nehéz körülmények között is,” - fogalmazott Alle Ypma.
 

# # # #
 
Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., a Heineken Csoport tagja
 
Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. a magyar sörpiac egyik meghatározó szereplője. Két sörgyárában, Sopronban és Martfűn gyártja kiváló minőségű söreit, többek között a Heinekent, Sopronit, Gössert, Schlossgoldot, Amstelt és Kaisert.  
A cég 2004 óta Heineken Csoport tagjaként működik, felhasználva az anyacég, a Heineken International nemzetközileg is elismert tapasztalatát, szakértelmét és eljárásait.  
Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. az elsők között vezette be sörgyáraiban az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási rendszert, melyet a termelés minden folyamatában a csomagolás tervezésétől a vevőszolgálaton át átfogóan alkalmaznak. Az ISO 14001 Környezetirányítási rendszer is sikeresen auditálásra került. 2005-ben a folyamatos fejlesztések keretében a TPM rendszer került bevezetésre.  
Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. fő célja a fogyasztók és üzleti partnerek igényeinek kielégítése, a termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztése a magas minőség megtartása mellett.
 



2006. június 23., péntek 18:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület