CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Figyelem, utánozzák!

Budapesten immáron 11. alkalommal rendezik meg az erotika kiállítást - programajánlónk 18 éven felüli olvasóink számára.

Érdekes és sokak szerint elég extrém ötletnek indult anno az erotika kiállítás, amely mára már egy elég nagy rendezvénnyé nőtte ki magát. Az erotika (és ezalatt most nem feltétlenül a szexuális dolgokat értünk) az írók által gyakran használt eszköz, és régi népdaljaink, sőt, még a gyermekmondókák is tele vannak vele - csak a régi jelentésüket már elfelejtettük. Mindenesetre azt, hogy napjainkban mit is jelent az erotika, azt hamarosan megnézhetjük - legalábbis egyfajta szervezői szűrőn keresztül.

Idén 2006. szeptember 22-24. között 11. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti EROTIKA kiállítás és börze. A helyszín a Budapesti Vásárközpont "B" pavilonja, ahol 6500 m2-en mintegy 55 kiállító cég és színvonalas showműsorok várják a kilátogatókat naponta 13 és 23 óra között. A show színpada idén az 1001 éjszaka világába kalauzolja el az erotika iránt érdeklődőket. Megelevenedik Ali baba és a negyven rabló, Aladdin és a csodalámpa, valamint Szimbád is. Kígyólány, Basa show, Hastáncosok, Tigrislányok, Chippendale show és még számtalan látványos produkció várja az érdeklődőket. Az eseményen fellép a hazai erotika-ipar több neves képviselője, találkozhatunk itt Maya Golddal, Claudia Ferrarival, vagy épp Neoval. A Fókusz és LUxx Videó gyönyörű és népszerű sztárjaival fotózkodhatnak a látogatók, és a neves pornószínésznők látványos show műsorral is kedveskednek a 11. budapesti EROTIKA kiállítás és börze nagyszínpadán mindhárom napon. A változatos programok között találunk divatbemutatót, élő gyümölcstálat, sztriptízt, chippendale és leszbi showt, akárcsak hastáncot, vagy traveszti showt.

Az esemény két fénypontja a kiállítás és börze sztárfellépőjének előadása, valamint Az Év Pornókirálynője választás, ez utóbbira 24-én, vasárnap este kerül sor.
A belépés díja 3300 Ft/fő/nap, ami csak a helyszínen és csak az adott napra váltható. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a rendezvényt utánozzák, megtévesztve ezzel a látogatókat, ezért kérik, hogy figyeljenek oda a rendezvény pontos helyszínére és időpontjára.

További információk, illetve a részletes program elérhető a rendezvény honlapján: www.erotikakiallitas.hu.

Horváth Zsolt



2006. szeptember 12., kedd 23:42


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület