CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Csupa soproni Győzelem

NBI A CSOPORT NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉSEK

GYSEV-RINGA - SZEKSZÁRD 89:51 (39:27)


A mérkőzést megelőzően a GYSEV-RINGA baráti köre egy-egy szál virággal köszöntötte az Euroliga mérkőzéseken száz százalékos teljesítményt tartó csapat tagjait. A mérkőzés a vendégek vezetésével indult, azonban gyorsan tudomásukra hozták a soproni kosaras hölgyek, hogy mi is a tényleges erőviszony. Eördögh és Poto, majd Mandic és Radnóty kosaraival növelte előnyét a hazai csapat. Az ellenfélben a Kravcsuk az orosz légiós gyűjtötte a pontokat.

A második félidőben gyorsított a GYSEV a játék iramán és ezt a vendégek már nem tudták követni és a különbség egyre nőtt. Különösen Poto volt elemében és nagyszerű tripláival és szerzett labdáival jelentős érdemeket szerzett csapata jelentős vezetésében. A teljes cseresor is játéklehetőséget kapott és élt is vele, hiszen gyors, látványos kosarakat szereztek.

A GYSEV-RINGA kosárdobói: POTO 13/9, Dénes 6, Eördögh 9/6, RADNÓTY 12, Hollósy 6, BÉRES 12, VILIPIC 15, Donkó 5/3, csontos 6, Mandic 5/3.

IKARUS KODOLÁNYI - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 39:73 (25:32)


A mérkőzés elején az esélytelen hazaiak nagy lelkesedéssel játszottak és a félidő közepéig a vezetést is tartották. Ebben a szakaszban a vendégeknek nem sikerült szinte semmi sem, a biztosnak látszó dobások is kiperdültek. A félidő közepére azonban annyira belelendült a soproni gárda, hogy átvette a vezetést, sőt az első félidő végére már jelentős előnyt is szezett.

A második félidőben már az első másodperctől érvényesült a várt különbség és a jó védekezésnek köszönhetően hibázásra kényszerítették ellenfelüket és a megszerzett labdákból gyors kosarakat szereztek. Jellemző, hogy 14 perc alatt csak három pontot tudott dobna a hazai csapat. Ez mindenképpen jó védekezést mutat. A Postás szeretett volna nyolcvan dobott pont fölé kerülni, ami nem sikerült, de magabiztos győzelem kiharcolása volt a legfontosabb.
<;br> A SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK kosárdobói: Delmis 8, FODOR 19, BÍRÓ 19, Bakai 9, Englert 7, Ambrus 8, Németh 3.

NBI B CSOPORT FÉRFI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉS

SMAFC ROTO ELZETT - SZEDEÁK AKUTERM 92:71 (41:47)


Az első félidő igen küzdelmesen alakult, hiszen a vendégek nem adták meg egykönnyen magukat. Ekkor még a szegediek vezettek többnyire, a soproniak nem tudták tartani a 210 cm-re nőtt vendég centert, Pávliczot. A SMAFC-nál Pojbics nyújtott jó teljesítményt, de ekkor még a csapat többi tagja nem zárkózott fel mellé. A második félidőben több jó pontszerző is akadt és a lendületes rohamok biztos soproni előnyt hoztak. Különösen Pojbics és Vavra P. volt eredményes és a végére már 21 pontra nőtt a SMAFC győzelmének aránya.

A SMAFC-ROTO ELZETT kosárdobói: KOTLIK13, MOLNÁR CS. 13/3, POJBICS 25/3, Mogyorósy 4, Palotai P. 11/3, Szlávik J. 10/3, Szlávik B. 3, VAVRA P. 13.




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület