CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Másfél kiló répát kért a VOLT egyik sztárja

Korn, The Prodigy, The Roots, Coldcut, Fort Knox Five és még megannyi nemzetközi sztár teszi tiszteletét az idei VOLT Fesztiválon július 4-5-6-7-én Sopronban. A fellépő világsztárok különleges koncerteket ígérnek, de az igényeik közt számos különös tétel is szerepel.

Nem egyszerű egy világsztár élete: turnébuszba be, repülőre föl, koncert itt, fellépés ott. Embert próbáló élet, melyre nem csak szakmailag, de mentálisan és fizikailag is fel kell készülni. Több olyan zenekar is érkezik idén a VOLT-ra, akik legfontosabb kérésként orvosi oxigént kértek a fellépésük idejére. Mások relaxálni szeretnének a fellépésük előtt, ők illatos gyertyát rendeltek, de ízesített fogpiszkáló és egy komplett házimozi rendszer is szerepel az igényeik között. Mozgalmas koncertet ad majd az a zenekar, amelyik 72 darab törölközőt kért a fellépés idején színpadra, és az is beszédes, hogy 300 kilogramm jeget rendeltek a fellépés után a turnébuszukba.

Van olyan sztár, aki másfél kiló répa elfogyasztása után lép csak színpadra, mások csakis bio zöldséget, gyümölcsöt, csokit és tejet fogyasztanak.

Az egyik VOLT-os fellépő fontos kérése volt, hogy egy üveg új-zélandi méz várja őt az öltözőbe és van zenekar, mely saját szakácsnővel érkezik, aki a soproni piacon akarja megvásárolni a vacsora hozzávalóit.

És van olyan zenekar, melynek tagjait már nem hozza össze a turné hangulata: az egyik fellépő muzsikus például nem hajlandó zenésztársaival együtt utazni, és az sem mindegy számára, milyen autóval utaztatják.
(cyberpress.hu)



2007. június 28., csütörtök 17:52


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület