CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A Soproni Rendőrkapitányság jelenti

Kék hírek - Segítségkérés

2007. július 5-én ismeretlen személy a VOLT- fesztiválon a sátrából eltulajdonította mobiltelefonját és digitális fényképezőgépét, ezzel kb. 60.000 forint kárt okozva. Az ügyben lopás miatt eljárás indult.

 2007. július 5-én a reggeli órákban egy soproni személyt egy  ismeretlen telefonáló megtévesztette és rábírta, hogy az általa vásárolt DOMINÓ mobiltelefon feltöltő-kártya kódjait neki feltöltés előtt bediktálja. A sértett ennek eleget tett, így a saját telefonjára már nem tudta feltölteni, ezzel 21.000 forint kára keletkezett. Az ügyben csalás miatt eljárás indult.

 2007.07. 4-én reggelre virradóan Sopronban, a Nyugat-majorba ismeretlenek betörtek és onnan 1 db aggregátort, 1 db BOSCH típusú sarokcsiszolót, 1 db motoros fűrészt, valamint 4 zsák alumínium hulladékot tulajdonítottak el kb.304.000 forint értékben, 1.000 forint rongálási kárt okozva. Az ügyben ismeretlen tettes(tettesek) ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

 2007. július 3-án a rendőrjárőrök igazoltattak Sopron egyik benzinkútjánál egy győri hölgyet, aki az arra haladó autósoknak, járókelőknek szexuális szolgáltatásait ajánlotta fel, illetve viselkedése, ruházata és megjelenése is erre utalt. Nevezett személyt többször figyelmeztették, azonban nem hagyott fel ezen cselekményével, - többször indult ellene szabálysértési eljárás -, ezért a kapitányságra előállításra került. Nevezettel szemben gyorsított bírósági eljárásra került sor a szabálysértés elkövetése miatt. 

 2007. július 3-án a Sopron, Bajnok utcában az egyik építkezésről ismeretlen személy eltulajdonított 10 zsák cementet, 10 zsák mészhidrátot, egy talicskát és több kisméretű téglát. A lopással kb. 50.000 forint kárt okozott a sértettnek. Az ügyben lopás miatt eljárás indult.

 2007. július 3- Iván községből a falu határában lévő mezőgazdasági területről ismeretlen személy 2 mázsa burgonyát tulajdonított el kb. 40.000 forint kárt okozva. Az ügyben lopás miatt eljárás indult.

 2007. június 27. és július 3. közötti időszakban ismeretlenek Répceszemerén egy családi házba ajtóbefeszítés módszerével behatoltak, és onnan különböző trófeákat tulajdonítottak el kb. 2,5 millió forint értékben. Az ügyben lopás miatt eljárás indult.

 2007. július 3-án a rendőrjárőr igazoltatni kívánt egy személygépkocsi-vezetőt Sopron és Harka közötti útszakaszon, azonban a gépkocsit vezető személy az igazoltatásnak nem tett eleget, továbbhajtott. Sopronban a Kőszegi úton sikerült nevezett személyt igazoltatni, akiről megállapítást nyert, hogy a gépkocsit ittas állapotban vezeti, ezért a kapitányságra előállításra került és ellene bűntető eljárás indul.

 Segítségkérés

  Soproni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személyazonosságú személy rendkívüli halálesete miatt, akit 2007. 07. 5-én délután Sopronban, a Mély úton lévő domboldalban egy fán önakasztott állapotban fedezett fel séta közben egy soproni állampolgár.

 Az ismeretlen személyazonosságú holttest leírása: Kb. 180 cm magas, középkorú, 50-60 év körüli őszes hosszú hajú, fejtetőn kopaszodó férfi.
Ruházata: környakú, citromsárga színű, bal oldalon "natural feelings" feliratú póló, beige színű, élre vasalt szövetnadrág fekete nadrágszíjjal, fekete "obermail" feliratú bőrnek látszó félcipő.
Az elsődleges orvosi vélemény alapján az elhunyt személy kb. 10 napja lehet halott.

 Kérjük, a hogy amennyiben valaki információval rendelkezik az ismeretlen személyazonosságú holttest kilétének megállapítására, úgy értesítse a Soproni Rendőrkapitányságot a 99/311-234, 112 vagy a 107 hívószámokon.

Segítségüket előre is köszönjük ! – Soproni Rendőrkapitányság
(cyberpress.hu)



2007. jĂşlius 07., szombat 14:21


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület