CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Bérelt repülővel érkeznek a sztárok
Balaton Sound
Ezen a héten

Nem csak a VOLT fellépőinek voltak különleges kéréseik: kerámialapos hajsütővas és hajkiegyenesítő valamint tupírfésű és hajtű is szerepel a Heineken Balaton Sound idei sztárjainak kívánságai között.

Az sem titok, hogy ezeket Kate és Cindy, a B-52s két énekese rendelte meg, és a hajkölteményeket a got2b Hajmeresztő Zóna mesterfodrászai fogják elkészíteni. Persze vannak ennél költségesebb kívánságok is: Fatboy Slim különgéppel érkezik Sármellékre. És egy szomorú bejelentés: Padilla idén is lemondta fellépését.

A Heineken Balaton Sound idei legnépszerűbb nemzetközi sztárja magánrepülővel érkezik barátai társaságában a tóparti bulira, míg vannak, akik a Keleti pályaudvarról indulnak majd haza, vonaton. A fellépők egy része saját kamionjaival járja Európát. A hangszerektől a kivetítőkig szinte mindent magukkal hoznak, hogy a közönség ugyanazt a show-t láthassa Londontól Zamárdiig. Magyar zenekar is igénybe vesz magánrepülőt. Az Irie Maffia ugyanis csütörtök este lép fel a Balaton parton, aznap késő este pedig Barabás Lőrinc és zenekara az ország másik végén ad koncertet. Miután a két zenekar tagjai közt van átfedés, három zenészt egy Cessna 120-as röpíti majd el a Soundról.

Bár a B-52s tagok is repcsivel jönnek, így a menetszél nem borzolja fel a hajukat, mégis egy fodrászszalonnyi pomádét és különböző hajformázó eszközöket rendeltek be, hogy fellépő-frizurájuk megfelelő legyen. Kerámiafejes hajszárító, parókatű, egy nagy kézitükör, amivel a frizura hátulját is lehet látni, hővédő fixáló zselé és megannyi kívánság áll a listán. A hajszobrászok pedig már adottak, hiszen a Sound egyik helyszínén a got2b Hajmeresztő Zónában a rendezvény alatt mesterfodrászok készítenek bulifrizurákat, és örömmel teljesítik Kate és Cindy kívánságait is.

Sajnos idén is megtörtént, ami tavaly: José Padilla 2007-ben az utolsó pillanatban jelezte a szervezőknek, hogy betegsége miatt nem tud eleget tenni a meghívásnak. Idén sajnos hasonló az indok: orvosai nem engedték el a kórházból, ezt a mai napon közölte a szervezőkkel. Az ibizai művész videóüzenetben fog bocsánatot kérni a magyar közönségtől.



2008. július 10., csütörtök 09:46


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület