CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

KultúrVáros  

Megyei Őszi Tárlat - idén Sopron lesz a helyszín - várják a műalkotásokat


A megyei tárlatra pályázhatnak azok a Győr-Moson-Sopron megyében élő, vagy alkotó képzőművészek, akik a Magyar Alkotók Országos Egyesületének tagjai, vagy valamely felsőfokú képzőművészeti iskola hallgatói, illetve az Amatőr Artium díjazottjai.


Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata a Nyugat-magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetével és a Győr-Moson-Sopron Megyei Múzeumok Igazgatóságával közösen rendezi meg idén a Megyei Őszi Tárlatot 2008. október 18-tól október 31-ig.

A megyei tárlatra pályázhatnak azok a Győr-Moson-Sopron megyében élő, vagy alkotó képzőművészek, akik a Magyar Alkotók Országos Egyesületének tagjai, vagy valamely felsőfokú képzőművészeti iskola hallgatói, illetve az Amatőr Artium díjazottjai.

A pályázat beadásának feltételei: Minden alkotó maximum két művet adhat be grafika (maximum 70x100 cm méretben), festmény (maximum 100x150 cm méretben), plasztika (maximum 1 négyzetméter alapterületen) műfajokban, továbbá maximum 2 négyzetméternyi alapterületet igénylő iparművészeti alkotást (textil, üveg stb.).

A szervezők csak kiállításra megfelelően előkészített alkotásokat fogadnak el, a pályamunkákon kérik feltüntetni a mű címét, méreteit, technikáját, valamint az alkotó nevét.

Az alkotásokat az alábbi helyszíneken lehet beadni:

Győr – Bartók Béla Megyei Művelődési Központ kht. (Győr, Czuczor G. u. 17.),

Sopron – Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet (Deák tér 32.), Mosonmagyaróvár – Hansági Múzeum, (Fő u. 19.), Csorna - Városi Művelődési Központ (Szent István tér 32.),


Kapuvár – Rábaközi Művelődési Központ (Fő tér 1.).

A művek beadásának időpontja: 2008. október 6-án, 10-16 óra között.

A Magyar Képző- és Iparművészeti Lektorátus által delegált szakmai zsűri dönt a kiállításra javasolt művekről, illetve javaslatot tesz a díjak odaítélésére.

A beadott alkotások - a kiállítás lebontása után - 2008. november 5-én, 10-16 óra között vehetők át azon a helyen, ahol eredetileg azokat leadták és regisztrálták.

A Megyei Őszi Tárlat megnyitásának időpontja előreláthatólag: 2008. október 18-án, 17 órakor lesz.

A kiállítás helyszíne: Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet (Sopron, Deák tér 32.). A kiállítás látogatható: 2008. október 18 és 31 között, vasárnap kivételével, naponta 10-18 óráig.

További információ a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 96/522-260 –as telefonszámán kérhető, továbbá a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet. (Sopron, Deák tér 32.) 99/518-901-es telefonszámán.



A Győr-Moson-Sopron Megyei Őszi Tárlat 2007-ben



2008. augusztus 05., kedd 09:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület