CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Idén is Ákos-koncerttel nyit a VOLT

Júlis 1-jén, szerdán Ákos nyitókoncertet ad a VOLT Fesztiválon. Ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit "Ákos 40+1" című előadásával.

Július 1-én, szerdán a VOLT Fesztivál hivatalos nyitóeseményeként Ákos ad koncertet Sopronban! Mivel az "ÁKOS 40+1" című turné előadásai ülősek és csak zárt helyeken (színházakban, csarnokokban) valósíthatóak meg, a fellépésnek a VOLT korábbi helyszíne, azaz a Soproni Sportcentrum nagyterme ad otthont. Az exkluzív koncertre korlátozott példányban bocsátanak ki belépőt a szervezők. Mind a szerdai napijegy, mind a VOLT négynapos bérlet esetében 2000 Ft-os pluszköltségért váltható olyan belépő, amely Ákos koncertjére is belépést biztosít. Így április elejétől 8990 Ft-ba kerül a napijegy, amely a teljes szerdai napra és Ákos koncertjére is érvényes, a bérlet esetében pedig ugyanez a változat 19900 Ft-ba kerül. (Olyan jegyet nem bocsátanak ki a szervezők, amely csak Ákos koncertjére érvényes, így a koncert csak a VOLT vendégei számára látogatható.) A koncert este 6-kor kezdődik, így azt követően még számos további programon vehetnek részt a VOLTosok.

Jó hír az Ákos-rajongóknak, hogy július 3-án, pénteken, kora délután ismét a VOLT vendége lesz Ákos, ezúttal a Krúdy-felolvasóestjével, Szigethy Gábor irodalomtörténész társaságában.

Ákos ötödször lép fel a VOLT keretében. Első alkalommal - 2001-ben - egy beszélgetés résztvevője volt, majd az ezt követő években három alkalommal töltötte meg a Nagyszínpad küzdőterét.

"Ez volt az első fesztivál, ahova meghívtak fellépni, nagy élmény volt Sopronban játszani. Szervező barátaim invitálására azóta is szívesen járok vissza a VOLT Fesztre. Örülök, hogy egy ilyen színházi jellegű, elegánsabb előadás is helyet kaphat az idei rendezvényen. Számunkra igazi szívügy ez a jubileumi koncert, tényleg megtiszteltetés, hogy mi nyithatjuk az idei VOLTot!" - nyilatkozta Ákos.



2009. április 11., szombat 09:17


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület