CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Döntőbe várja magát a magyar induló az Eurovíziós Dalversenyen

Döntőbe várja magát az Eurovíziós Dalversenyen a magyar induló, Ádok Zoli.

A legnagyobb magyar rajongói oldal szerkesztője is az első tízbe várja a magyar dalt, a brit fogadóirodák azonban az utolsó harmadba sorolták a produkciót. "Már most, a próbák után sokan gratuláltak is, nagyon sok embernek elnyerte a tetszését a produkció. Biztos, hogy bejutunk a döntőbe" - mondta Ádok Zoli. A magyar versenyző hozzátette: előnyösebb számára, hogy a második középdöntőben kapott helyett, hiszen erre már az európai nézők is jobban figyelnek. Az is segíthet, hogy a program közepén fog fellépni, hiszen itt lehet a legmagasabb a nézőszám.

Ádok Zoli kiemelte, hogy nagyon számít a határon túli magyarok szavazataira. Emellett a tapasztalatai szerint nagy visszhangja van szereplésének Németországban és Skandináviában is - fűzte hozzá. Egy egészen új koreográfiával készültek a moszkvai szereplésre, amely teljesen eltér a videoklipen láthatótól. A színpadot világító LED-falak veszik körbe, amelyre fekete-fehér "űrbéli" animációt tervezett a magyar csapat, így fognak kitűnni a színes ruháikkal - árulta el Ádok Zoli.

Klész Imre, az Eurovíziós Dalverseny legnépszerűbb rajongói oldalának szerkesztője arról beszélt, hogy a tavalyihoz képest a nehezebb középdöntőbe került a magyar csapat. Az első próbák után azonban úgy tűnik, hogy Ádok Zoli és csapátanak fergeteges színpadi show-ja elhomályosítja a környezetében fellépők produkcióját - tette hozzá.

Klész Imre szerint a magyar csapat mindenképpen esélyes a döntőre, sőt akár még a legjobb tízbe is bekerülhet. "Most sokkal nagyobb esélyünk van arra, hogy bejussunk a döntőbe, mint tavaly" - mutatott rá. Az eddigi jelzések szerint Norvégia nyeri majd a versenyt, a nagy kedvencek közé tartozik a görög, az azeri és a máltai induló - fűzte hozzá.

Az eredményeket általában jó eséllyel megjósoló brit fogadóirodák előrejelzése szerint is a norvégok lehetnek a befutók, a bookmakerek azonban az utolsó harmadba sorolták Magyarországot.

Az idei verseny két középdöntőjét május 12-én és 14-én tartják, a döntőre május 16-án kerül sor Moszkvában.

forrás: MTI



2009. május 12., kedd 10:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület