CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Diákélet - diákszáj  

Folyamatosan érdemes küldeni a hiányzó dokumentumokat

Érdemes minél előbb beküldeni azokat a dokumentumokat, amelyek a felvételi jelentkezéshez szükségesek, és amelyek még nem álltak a felvételiző rendelkezésére a jelentkezés benyújtásának határideje előtt.

A jelentkezési határidő lejárta után a felvételihez szükséges dokumentum lehet az érettségi és az év végi bizonyítvány, a felvételhez szükséges, vagy többletpontra jogosító nyelvvizsga bizonyítvány, illetve bármely más többletpontra jogosító, vagy az intézmény által kért dokumentum.

A hiányzó dokumentumokat a jelentkezési laphoz hasonlóan három úton lehet benyújtani. A három lehetőség közül az e-felvételi egyszerűségét és gyorsaságát ajánlja az Educatio Kht. A felvi.hu oldalon (regisztráció után) elérhető "Az év felvim" szolgáltatás, e-felvételi menüpontjában lehet egyszerűen és könnyen feltölteni, majd elküldeni a hiányzó dokumentumokat. A szolgáltatás Dokumentum menüpontjában megtekinthetők a jelentkezéshez szükséges és a már beküldött dokumentumok listája is, bármilyen módon is nyújtotta be korábban a jelentkező a szükséges iratokat.

Fontos, hogy a postai, illetve személyes úton benyújtott dokumentum is minden esetben fénymásolat legyen, elegendő mindenből egy példány, függetlenül a megjelölt helyek számától. Fontos továbbá, hogy a beküldött iratok mindegyikén szerepeljen a jelentkező neve, illetve felvételi azonosító száma. A dokumentumokat nem kell hitelesíttetni, és csak az érdemi információkat tartalmazó oldalak másolatára van szükség, így pl. a bizonyítvány borítójára, hátoldalára nincs.

A felvételizők tehát a szükséges dokumentumokat legkésőbb július 9-éig küldhetik be, az azt követően beérkezett másolatokat nem lehet figyelembe venni.

(EduPress)



2009. június 18., csütörtök 10:23


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület