CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Katamarán a Kékszalagon, a "NincsDE" kampány szelével!

A Médiaunió "NincsDE! – rajtad is múlik az egészséged megőrzése!" kampányhoz csatlakozott egy lelkes katamarán, a hét végi Kékszalag vitorlás versenyen is népszerűsítve ezzel a kampány üzenetét.

A NincsDE! kampány zászlóshajójaként 2009-ben vízre száll egy többtestű hajó a Kékszalagon: versenyen kívül ugyan, de már az MVSZ áldásával a katamarán vitorlázás hazai hívei a Balatonon találkozhatnak a Concept 25 katamarán hajóval.

Néhány megszállott szélkedvelõ vízi ember úgy döntött, hogy valamilyen szervezett formát választ kedvteléséhez. A katamarán vitorlázás megismertetését és elfogadtatását célul ktűző „tizek” 2004-ben összefogtak és megalakították a Katamarán Sportegyesületet. Innen aztán rakéta startot vettek az események. Versenyek, rendezvények, közös képzések megszervezése közben kovácsolódott össze a csapat.

A Kenguru Sailing Team legénységét Jankovics Gábor és Székely András alkotják Diószegi Zoltán kormányzásával.

A lelkes csapat azzal a céllal kereste fel a Médiaunió Alapítványt, hogy miután messzemenőkig egyetértenek az idei kampány céljaival, annak ünzenetét szívesen terjesztenék a saját eszközeikkel. Székely András, a Kenguru Sailing Team tagja elmondta: "A kampány hangvétele és a téma is aktuális, célja az egészségmegőrzés és a figyelemfelhívás az egészségtelen, mozgásszegény életmód veszélyeire és általában a kifogás keresés helyett a tettek szükségességére. Ötletes reklámfilmeikkel, rádiós és nyomtatott figyelemfelhívásaikkal találkozhattok az egész ország területén. Azt gondoltuk, ez kell nekünk, kicsit magunkra is ismertünk... Most tehát mi arcunkat és felületünket adjuk ehhez a törekvéshez és azt gondoljuk, hatásosan és figyelmet keltően képviselünk egy ügyet és egy sportágat 2009-ben, így, együtt, Magyarországon!"



2009. jĂşlius 04., szombat 12:44


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület