CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Sikeres kosaras hétvége

NBI A CSOPORT NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉSEK:

SZEKSZÁRD - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 56:70 (25:35)


Egy kicsit tartott ettől a találkozótól a Postás, hiszen a fradi itt vereséget szenvedett. Szerencsére nem veszélyeztette a Postást a vereség réme, hiszen mindjárt az elejétől átvette a játék irányítását és főleg Ambrus és Bakai pontjaival elhúztak. Az irányítók jól szolgálták ki a centereket és a magassági fölény érvényesült.

A második félidőben a különbség először tovább nőtt főleg Bíró és Fodor pontjaival, azonban érthetetlenül egy kihagyás következett, amikor a szekszárdiak 5 pontra megközelítették a soproniakat. Azonban nem lett nagyobb baj, mert ismét vendég pontok következtek és kialakult a 14 pontos vendég győzelem.

A Soproni Postás-Tabán Trafik kosárdobói: Delmis 7, Szenes 6, FODOR 12, AMBRUS 19, BÍRÓ 14, Bakai 10, ENGLERT 2.

KECSKEMÉT - GYSEV-RINGA 46:91 (29:48)


Nagyon jól kezdett a soproni csapat és mind a palánk alatt, mind a mezőnyből nagyon magabiztosan dobtak a játékosok. A hazai Dzsover már a második percben megsérült és hiányát nagyon érezték a kecskemétiek. A GYSEV-RINGA élt a lehetőséggel és a félidő végére már 19 pontos előnyre tett szert.

A második félidőben is folytatódott a soproniak remek játéka és látványos kosarakkal szórakoztatták a gyér számú közönséget. Ekkor Radnóty remekelt a pontszerzésben és jellemző, hogy a második félidőben a GYSEV-RINGA 43 pontjára csak 17-el tudtak válaszolni a kecskemétiek. Csak remélni lehet, hogy ezt a mutatott remek formát sikerül átmenteni fontosabb mérkőzésekre is.

A GYSEV-RINGA kosárdobói: Poto 4/3, Eördögh 9/3, MANDIC 17/3, BÉRES 11, Vilipic 8, Hollósy 10, Dénes 5/3, RADNÓTY 18, DELI 7.

NBI B CSOPORT FÉRFI MÉRKŐZÉS:

SMAFC-ROTO ELZETT - FEHÉRVÁR KC 92:82 (52:38)


Élvezetes mérkőzés alakult ki a Soproni Egyetem két csapata között. A 11. Percig fej-fej mellett haladtak, amikor a soproni egyetemistáknak sikerült kétszer is labdát szerezni és gyors kosarakkal elhúzni. Ebben az időszakban összeállt a védekezés és a támadás is és ezzel a biztosnak mondható 14 pontos vezetés.

A második félidő elején tovább nőtt a különbség, amikor bátor cserékre került sor a hazaiak csapatánál és ezzel a lehetőséggel élt is a székesfehérvári csapat. Az előbb még tekintélyes különbség 3 pontra csökkent és csak a gyors cserék tudták megállítani a nagyobb kellemetlenséget. A 10 pontos győzelemnek örülhetett mindenki az Egyetemi Sportcsarnokban.

A SMAFC-ROTO ELZETT kosárszerzői: Palotai P. 8/3, Pojbics 11/3, Molnár 8, SZLÁVIK J. 21/12, MOGYORÓSY 11, Csoma 4, Szlávik B. 6, Palotai B. 5/3, VAVRA P. 14/3, Vavra A. 4.




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület